2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از تاپیکم میخوره شغل خوبی باشه؟

قبلا هم شرایط همین بوده یعنی؟؟ 

راستش من برای تجربی میخونم هدفم دندون ولی با خودم میگم اگر درس خوندن من و به پول نرسون واقعا عمرم و هدر دادم چون اطرافیان با رشته های هنری و پیج های اینستا بعد ۴یا ۵ سال درامدشون ۷۰ ۸۰ میلیون 

نمی دونم بازم

سلام روزتون بخیر

یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من اجراییه داشتم،طرفم مسکن وشهرسازیه.  که یه زمین50متری از 1500 متر را به نامم بزنه. نامه دارایی و شهرداری (قانون تسهیل) گرفتم. منتها استعلام ثبت میگه چون یکنفر قبل ازشما صد متر از این زمین را به نام خودش کرده، سند قبلی باطل شده و باید درخواست سند بدی. منم از دادگاه نامه گرفتم برای ثبت،  برای گرفتن سند به نام مسکن ، و امروز رفتم ثبت، سند را به نام مسکن صادر کرد تا بعدا 50مترش به نامم بشه ولی فقط یه کپی سند به من داد وگفت اصلش را میفرستم مسکن وشهرسازی، ده روز دیگه کپی سند را ببر مسکن وشهرسازی جواب بگیر.

مسیر را دارم درست میرم؟فرستادن مسکن برای چی؟ نماینده مسکن میاد به نام بزنه؟ دو روز پیش تاریخ 21اردیبهشت طبق نامه دادگاه نماینده مسکن بایدمیومد  محضر ولی نیومد. به محصر گفتم عدم حصور بدید، محضر میگه عدم حصور نمیخاد، چیکار کنم؟

نمیشه ثبت ، همین سند جدید را بده برم محصر و از طریق نماینده دادگاه، 50مترش را به نام خود کنم؟

محصر هم سردفتر نیست کفیل هست انگار. یه منشی هست اونجا ، بلد نیس روند چجوریه؟ همش میگه نمیدونم اگر یه توصیح بدی خیلی خیلی ممنونت میشم. خیر ببینی