2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

150 بازدید | 24 پست

به نظرتون اگه سرمایه ای داشتین طلا دلار ملک 

رو کدوم مانور میدادین سود کدوم بیستره البته اینم درنظر بگیرین ملک یه ملک در حد ۴۰ ۵۰ متری و حاشیه تهران باسه 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم 

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6730790

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خودم پول را میبرم فارکس

و ارز

سودش را میارم بازار طلا فیزیکی 

طلا فیزکی را میدم‌ملک .

همیشه ۵ تا سبد دارم با ۱۰ تا تخم مرغ 😅😅

تئوری بنده اینه:

روز شمار: بورس ایران و پول نقد 

کوتاه مدت :ارزو طلا 

میان  مدت طلا فیزیکی 

بلند مدت ملک 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم  یه آیتم ج ...

اسی جونم بزار دیوار شهرتون  دست دست دوم ارزش خرید و پست و ارسال نداره

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم  یه آیتم ج ...

خیلی قدیمیه🙄

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
اسی جونم بزار دیوار شهرتون  دست دست دوم ارزش خرید و پست و ارسال نداره

چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان منم نمیدم دیگه میرن خریدار نیستن که😔

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
خودم پول را میبرم فارکس و ارز سودش را میارم بازار طلا فیزیکی  طلا فیزکی را میدم‌ملک . همیشه ...

عالی 👌

ایوووول عالی تفکیک کردی

خدا را شمر هیچ وقت بازنده بازار نبودم 

حدود دوماه پیش که بورس همه سبز شد گفتم بکشید بیرون خطرناکه 

همه خندبدن🤧🤧🤧گفتم شده شهریور ۹۹ 

اخرش شد هر آنچه که نباید میشد

چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان ...

عزیزم کیف و کفش و لباس الان به وفور در طرحها و فیمتهای مناسب داخل بازار هست جدا از کیفیت ومارک

الان یه کفش معمولی را میشه ۲۰۰هم خرید 

مسلما کسی نمیاد از دیوار بخره 

بالاخره رنگ و سایز و مدل  سلیقه ای هست

انشالله خداوند گره از مشکلت باز کنه 

چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان ...

گلی جونم اگه دستت تنگه و پول لازم بهتره اجاره لباست را نازل بزنی که ببرن 

احه ۴میلیون برا کار غیر مزونی یه مقدار غیر معموله