کفشدورک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2428 عنوان یه سوال مهم 150 بازدید | 24 پست به نظرتون اگه سرمایه ای داشتین طلا دلار ملک رو کدوم مانور میدادین سود کدوم بیستره البته اینم درنظر بگیرین ملک یه ملک در حد ۴۰ ۵۰ متری و حاشیه تهران باسه مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم 1402/02/21 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_گل77 عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 3419 ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6730790 زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15699 خودم پول را میبرم فارکسو ارزسودش را میارم بازار طلا فیزیکی طلا فیزکی را میدمملک .همیشه ۵ تا سبد دارم با ۱۰ تا تخم مرغ 😅😅تئوری بنده اینه:روز شمار: بورس ایران و پول نقد کوتاه مدت :ارزو طلا میان مدت طلا فیزیکی بلند مدت ملک ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15699 ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم یه آیتم ج ... اسی جونم بزار دیوار شهرتون دست دست دوم ارزش خرید و پست و ارسال نداره ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
baaaaanoo عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 949 خودم پول را میبرم فارکس و ارز سودش را میارم بازار طلا فیزیکی طلا فیزکی را میدمملک . همیشه ... ایوووول عالی تفکیک کردی
کفشدورک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2428 ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم یه آیتم ج ... خیلی قدیمیه🙄 مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
خانوم_گل77 عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 3419 اسی جونم بزار دیوار شهرتون دست دست دوم ارزش خرید و پست و ارسال نداره چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان منم نمیدم دیگه میرن خریدار نیستن که😔 زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس
کفشدورک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 2428 خودم پول را میبرم فارکس و ارز سودش را میارم بازار طلا فیزیکی طلا فیزکی را میدمملک . همیشه ... عالی 👌 مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
خانوم_گل77 عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 3419 خیلی قدیمیه🙄 ببخشید دیگه نمیدونم کاری از دستم برنمیاد زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15699 ایوووول عالی تفکیک کردی خدا را شمر هیچ وقت بازنده بازار نبودم حدود دوماه پیش که بورس همه سبز شد گفتم بکشید بیرون خطرناکه همه خندبدن🤧🤧🤧گفتم شده شهریور ۹۹ اخرش شد هر آنچه که نباید میشد ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15699 چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان ... عزیزم کیف و کفش و لباس الان به وفور در طرحها و فیمتهای مناسب داخل بازار هست جدا از کیفیت ومارکالان یه کفش معمولی را میشه ۲۰۰هم خرید مسلما کسی نمیاد از دیوار بخره بالاخره رنگ و سایز و مدل سلیقه ای هستانشالله خداوند گره از مشکلت باز کنه ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15699 چکار کنم خواهر گذاشتم دیوار جز یه سری مردا و پسرای مریض فوت فیتیش نمیان پیام بدن و عکس پاخور میخوان ... گلی جونم اگه دستت تنگه و پول لازم بهتره اجاره لباست را نازل بزنی که ببرن احه ۴میلیون برا کار غیر مزونی یه مقدار غیر معموله ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺