2777
2789
عنوان

درد تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 69 پست
ورزش ورزش ورزش مطالعه مطالعه مطالعه

درسم میخام بخونم تمرکز ندارم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال اضطراب وافسردگی وآرزوهای دست نیافتنیه خودتو باید درست کنی این مشکل حل شدنیه

😭😭

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
چی شد 

راهکار میخام اینجوری کمکم نمیکنین

فکروذهنتو مثبت کن یعنی به چیزهای مثبت ومفید فکرکن به یادگرفتن درس به نماز خواندن وعبادت کارهای خانه مسایل اجتماعی تواجتماع همکاری کن نه وسط خودنمایی کنی

کینه نداشته باش بخشنده باش خوشرو باش بین فامیل وآشنا   به غریبه نه 

از آرزوهای دور دراز فاصله بگیر کمالخواهی حق تویه ولی اینکه الا وبه اله باید زندگیت عالی وبی نقص وکامل باشه حماقته دنبال این مسئله نباش دنبال این نباش که همه ازت تعریف کنند همیشه عده ای هستند که باهات مخالفند

راهکار افراد غیرمتخصص فقط وقتتونو هدر میده

بخدا با صد تا روانشناس حرف زدم نتیجه نگرفتم شما کسی رو میشناسین معرفی کنین؟

خودتو نه بالای بالا ببین نه پایین پایین مثل مردم کمی پایینتر نه تکبر نه احساس حقارت بلکه تواضع وفروتنی بین مردم سالم با ناسالمها وغریبه ها فاصله بگیر کسی را تحقیر نکن هرکسی را بزرگ نکن ازش بت نساز خودتو هم کنترل کن همیشه سعی کن تو تقصیرها ببین اول تقصیر شما بود یانه تو حقوق هم ببین اول آیا حق با شما بوده یانه پیش داوری نکن اول خودتو قضاوت کن بعد دیگران عیبجوی خودت باش برای آیندت تلاش کن اما ذهنتو بذار که الان چکار میکنی وچکار باید بکنی نتیجه خودش درآینده به دست میاد نگران نتیجه نباش دنبال این باش کارتو درست وبه موقع انجام بدی

فکروذهنتو مثبت کن یعنی به چیزهای مثبت ومفید فکرکن به یادگرفتن درس به نماز خواندن وعبادت کارهای خانه ...

من وقتی هدف بزرگ باشه میتونم کاری کنم نباشه نمیتونم کاری کنم الانم با درسم مشکل دارم نمیتونم تحمل کنم بقیه کارامم خراب میکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792