2777
2789
عنوان

درد تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 69 پست
تو مشکلته ولی من ذاتا تنبلم 😅البته فقط یکم گشاده ولی بیرون کسی فکر نمیکنه تنبلم چون تو جامعه ب خودم ...

بنظرم بازم فرقی نداریم😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهرا اسی ازبچگی بیشتر تنها وخیالباف بوده

بله همینطوره

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
تپش قلب یهویی میاد چند بارمحکم میکوبه بعد میره به صورت حمله ای ویهوییه

یهویی میاد ولی به صورت نمیره

سردرد شدید سراغت میاد همراه استفراغه

توذهنت انگار با دیگران دعوا داری 

افسردگی واضطرابتو درمان کن به جای خیالبافی سعی کن به درست وکارهات برسی مشکلاتت قابل حله نذار بدتر بشی ان شاالله حالت بهتر بشه

ظاهرا اسی ازبچگی بیشتر تنها وخیالباف بوده

ولی اینو در نظر بگیرین که به خیالبافی های خوبم رسیدم 

البته بداشم تاثیر داشته😂

سردرد شدید سراغت میاد همراه استفراغه توذهنت انگار با دیگران دعوا داری  افسردگی واضطرابتو درما ...

نه استفراغ ندارم با دیگران تو ذهنم حرف میزنم 

نمیدونم چی کار کنم بدتر نشم

نه استفراغ ندارم با دیگران تو ذهنم حرف میزنم   نمیدونم چی کار کنم بدتر نشم

برای مقابله با افکار منفی فکرمثبت جایگزین کن 

خیالبافی بی فایده را با کارکردن ودرس خواندن کنترل کن 

اضطراب هم با عبادت وورزش وکارهای اجتماعی جبران کن 

برای مقابله با افکار منفی فکرمثبت جایگزین کن  خیالبافی بی فایده را با کارکردن ودرس خواندن کنتر ...

دستم به درس خوندن و کار نمیره

اگه درسم خوب باشه میتونم حداقل کارای خودمو انجام بدم