2777
2789
نه خب میگه سفید بگیر نمیدونی چه مصیبتی داره با بقیه حرفاش موافقم ولی رنگ مبلامانش نه

دوست عزیز هرکس ایده وسلیقه ای داره محترمانه باید ادم برخورد کنه نظر منم باشمت متفاوته نباید توهین کنم و اسی شنونده اس و میخاد نظرات مختلف ببینه فک کنه تصمیم بگیره قرار نیس همه یک نطر داشته باشیم 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
نه خب میگه سفید بگیر نمیدونی چه مصیبتی داره با بقیه حرفاش موافقم ولی رنگ مبلامانش نه

آره ،حرف شمام درسته.  ولی اینکه گفتی میشه شما نظر ندی ، ی خورده ...🙄🙄🙄 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مبلت میتونی از کاور مبل ژله ای استفاده کنی و اینم درنطر بگیر ما ایرانیا اینطوریم به خاطر زود کثیفی و... حاضریم خونمونو تیره وتار کنیم واین درست نیس ادم وسایل میگیره درکنار استفاده حال دلش خوب باشه روحش روانش ولی در کل چیزی بگیر که باعث ارامشت میسه ببین چی ارومت میکنه چون خونت بعد کلی مشغله و شلوعی کاری میخاد محل ارامشت باشه 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
خوشگله ولی اینا از مد افتادن اون حالت مربعیش و ریز گل بودنش اینا یع جور حصار مغزی ایجاد میکنه مثه قر ...

اتفاقا پتینه یکجوریه 🥴 و مطمئننا خیلی زودم از مد می افته البته سلیقه ایه

چون خودم جهیزیع دارم میگیرم بهت بگم  تو اتتخاب فرشت دقت کن تو انتخاب مبلت هیچوقت مبل رنگی مثه ...

خب این سلیقه ی شماست که حدود ۱۵ تا ۱۷ سال پیش مد بود 

بیخیال جانم 

ایده نده بهش

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خب این سلیقه ی شماست که حدود ۱۵ تا ۱۷ سال پیش مد بود  بیخیال جانم  ایده نده بهش

😊 شمارو با وجدان و خداتون تنها میزارم 

چون خودم جهیزیع دارم میگیرم بهت بگم  تو اتتخاب فرشت دقت کن تو انتخاب مبلت هیچوقت مبل رنگی مثه ...

منم عاشق خونه ی روشنم ، الانم با دوتا بچه فرشام روشنه ، بالاخره انشالله یکم دیگه بزرگ‌میشن و کمتر زحمت تمیز کردنشو دارم اما عوضش خونه رو بزرگ و قشنگ میکنه و دلم تو خونه نمیگیره، من که زیاد کاری به مد ندارم ، هرچی به نظرم زیباست میخرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
واااا مگه بهت فحش دادم ؟  سلیقه ها متفاوته  ولی سلیقه ی شما دیگه زیادی متفاوته😂

همین تفاوتاس که قشنگه حرف شما مثه تو دهنی زدنه که حرف نزن هیس منطور میده 😐 درحالی که منم نظرمو گفتم برحسب علم روانشناسی و معماری داخلی ایرانی و ژورنالی 

همین یک زمانی همه فرش مینداختن الان دیگه اکثرا پکیج مببندن و از قالیچه استفاده میکنن و ... خیلی معماری داخلی متفاوته بستگی برحسب فرهنگ هرجامعه