2777
2789

طرح افشان خیلی خوشگله من گرفتمش 

ولی تو به این فکر نکن که جهیزیه است چون حداقل ۱۰ سال قراره ازش استفاده کنی فقط واسه یه سال اسم جهیزیه روشه بقیش میشه اسباب خونه 

فرشی بگیر که زود لک نشه... وگرنه بیچاره میشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودم جهیزیع دارم میگیرم بهت بگم 

تو اتتخاب فرشت دقت کن تو انتخاب مبلت هیچوقت مبل رنگی مثه طوسی و . نگیر سعی کن مبلت راحتی رنگ کرم سفید باشه تا با هرچی ست بشه و همیشه مد باشه از وسایل طرح چوبی استفاده کن رنگ طبیعی چوب 

واسه پردت یالان والان نگیر یه پرده حریر ساده بزن 

رنگ  اباژور کنار سالنیت همرنگ مبلت باشه 

وسایل زیاد نگیر کم بگیر اما شیک و هوشمندانه

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
چون خودم جهیزیع دارم میگیرم بهت بگم  تو اتتخاب فرشت دقت کن تو انتخاب مبلت هیچوقت مبل رنگی مثه ...

میشه شما نظر ندی عزیز دلم ایشون اخرش یک سال تازه عروس باشن بعدش میشه وسایل خونه و تمیز کردنش میشه مصیبت

💙💙💙💙
میشه شما نظر ندی عزیز دلم ایشون اخرش یک سال تازه عروس باشن بعدش میشه وسایل خونه و تمیز کردنش میشه مص ...

😐چیزی نگفت که

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔