2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟☹️

71 بازدید | 8 پست

یە هفتە س همش میخوابم و نمیتونم هیچ کاری بکنم،چه راهکاری میدین بیشتر از پنج ساعت نخوابم؟😕

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

منم همینم 

کم خونی شاید

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در حالت عادی باید ۸ ساعت بخوابی/:

نمیخوام هشت ساعت بخوابم چون کلی کار دارم امروز هشت خوابیدم بدجور زیاده،انگار وقتی میخوابم دیگه توان پاشدن ندارم و بعدش بیدار که شدم حالت تهوع می گیرم و سردرد

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
عه عجیبه😐 قهوه بخور

متاسفانه نه قهوه و نه شیرکاکائو نمیتونم بخورم یە راه دیگه پیشنهاد بدید

2790
2778
2791
2779
2792