2777
2789
عنوان

زن پدر جادوگر 😑😑😑

185 بازدید | 7 پست

زن بابام هر دو سه روزی یه تیکه کاغذ چند تا شده رو میندازه تو اسپند که بسوزه و تو خونه دود بلند بشه ، هر وقت که بیرونم این کار رو میکنه ، چند بار کاغذ سوخته رو دیده و از پرسیدم که این چیه میگه هیچی نمیدونم 😐😐کاغذه هم سوخته بود و نمیتونستم بازش کنم ببینم توش چی نوشته 

مطمئنم که دعا هست ، یه کاری کرده که بابام ازم متنفر شده و گوش و چشم بابام بسته شده ، من همش خواب جن و نجاسات میبینم ، هر چی قران میخونم اثری نداره و جواب نمیده 

چیکار کنم؟؟؟

آمار دربیار ببین پیش کدوم دعا نویس می‌ره ، تو برو پیش همون دعا نویس باطلش کنه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اینا چرتو دروغه فکرتو پاک کنی همه این توهماتتم پاک میشه چقدر ساده و احمقانست این خرافات بین مردم ،بابا بخدا هیچکی از این قدرت ها نداره اینو یه روزی بلاخره میفهمی که خیلی دیره ،چون خودمم تموم این راها رو رفتم و تموم اینا که میگی ام تو توهماتم ه  لحظهو هر شب میدیدم

بلاخره همه چیز درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمار دربیار ببین پیش کدوم دعا نویس می‌ره ، تو برو پیش همون دعا نویس باطلش کنه

این خودش مجرد که بوده برا دیگران دعا مینوشته دعا نویس بوده چند بار از دهنش در رفت و بعدا ما فهمیدیم، انگار جنی چیزی داره 😑😑 واقعا نمیدونم چرا خدا اینو انداخته تو دامن ما 

این خودش مجرد که بوده برا دیگران دعا مینوشته دعا نویس بوده چند بار از دهنش در رفت و بعدا ما فهمیدیم، ...

خدا لعنتش کنه تو گوشیت تند خوانی سوره بقره رو دانلود کن بزار صداش تو خونه بیاد احتمالا غیر جنا خودشم فراری بشه🤣

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

عجب 

برو پیش دعا نویس سیدی چیزی بهش بگو اوضاع از این قراره برات یه استخاره بندازه یا سرکتاب باز کنه 

انشالله ک خیره و ایشالله ک اگ دعاست واسه خیروروزی اون خونه باشه ن شر