2777
2789
عنوان

اسهال کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست
هزار تا درمان خونگی رفتم دیروز ۳ بار کته ماست دادم ..دوغ پرنمک دادم

پس حتما ببر دکتر، خطرناکه، بدنش کم آب میشه با اون شدتی که شما میگی،ان شاء الله زودتر خوب بشه 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

[QUOTE=290274025]هزار تا درمان خونگی رفتم دیروز ۳ بار کته ماست دادم ..دوغ پرنمک دادم[/QUOT

خب شدید بوده چند روز طول میکشه خوب بشه،هر روز تکرار کن،اسهال خیلی زود بچه رو ازبین میبره دور ازجون دلبندتون،موز زیاد بده هم مقویه هم خوبش میکنه،پسرمن دو هفته طول کشید تا خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ندارم الانم همه جا بستس

بین من سه روز اسهال داشتم نمی‌خوام بترسونمت ولی چون بچه هام مریض بودن نرفتم دکتر قند خونم افتاد حالت تشنج بهم دست داد حتما ببرش درمانگاه بهش ی سرم میزنم با لوپرامید نیم ساعتم خوب میشه بیمارستان نبر چون میگن بستری بشه ولی درمانگاه نیم ساعتم خوب میشه شوخی نگیر

پس حتما ببر دکتر، خطرناکه، بدنش کم آب میشه با اون شدتی که شما میگی،ان شاء الله زودتر خوب بشه

شدتش رو سر صبحی چی بگم اخه😪😪😪😪

ی کف پارکت پر

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

ولی اسی بهتره اسهال قطع نشه تا ویروس از بدنش خارج بشه فقط باید مراقب باشی که بدنش کم اب نشه بعد هر بار اسهال نصف لیوان او ار اس باید بخوره

ولی پودر سنجد عالیه

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

ن ندارم الانم همه جا بستس

ای بابا،سیب یا موزم خوبه شکمو سفت میکنه،هویجم اگه داشته باشی خوبه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
شدتش رو سر صبحی چی بگم اخه😪😪😪😪 ی کف پارکت پر

الهی بگردم، بچه خیلی اذیت میشه، اگه دیر ببری دکتر خدایی نکرده کارش به بستری تو بیمارستان کشیده میشه

ای بابا،سیب یا موزم خوبه شکمو سفت میکنه،هویجم اگه داشته باشی خوبه

سیب نخورد موز خورد ...هویجم خورد حتی نت نوشته بود سوپ هویج هیچی اثر نمیکنه

بین من سه روز اسهال داشتم نمی‌خوام بترسونمت ولی چون بچه هام مریض بودن نرفتم دکتر قند خونم افتاد حالت ...

بله میدونم چی میگی اینم تب میکنه یهو وقتی بی آب میشه بدنش...خدا خیر بده دکترشو سرم نوشته گذاشتم خونه ک بی حال شد ببرم بزنن

الهی بگردم، بچه خیلی اذیت میشه، اگه دیر ببری دکتر خدایی نکرده کارش به بستری تو بیمارستان کشیده میشه

مرسی عزیزم اره آنقدر خستم ب خدا دوروزه دست تنها چی کشیدم خدا میدونه

مرسی عزیزم 

خونسرد باش،چون خود بچه میترسه اینجور مواقع،چیزایی ک شکمش و جمع میکنه بده اگ تونست بخوابه بعد بیدار شدنش دیدی بهتره ک هیچ اگ دیدی بهترنشده زود ببرش دکتر خدانکرده چیزی نشه

بله میدونم چی میگی اینم تب میکنه یهو وقتی بی آب میشه بدنش...خدا خیر بده دکترشو سرم نوشته گذاشتم خونه ...

ما آخه تا سرم رو زدیم سریع خوب شدیم دیگه قطع شد اسهال و بچه ها هم راحت خوب شدن البته تو سرم هم تزریق کرد لوپرامید رو

مرسی عزیزم اره آنقدر خستم ب خدا دوروزه دست تنها چی کشیدم خدا میدونه

حق داری، خدایی مریض داری سخته، مخصوصا اگه اون مریض بچت باشه، قربون ‌شما😘🌹

خونسرد باش،چون خود بچه میترسه اینجور مواقع،چیزایی ک شکمش و جمع میکنه بده اگ تونست بخوابه بعد بیدار ش ...

خونسردم بابا چاره چیه صبح ب گند کشید خونرو خودش ترسید هی میاد اون قسمتو چک میکنه ....