2777
2789

گوگل بزن 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعایی که داری برآورده میشه انشاالله و خوشحال میشی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
دعایی که داری برآورده میشه انشاالله و خوشحال میشی

یبارم خواب دیدم انگار تو پیاده روی اربعین هستم یه رهگذر دوتا بچه با لباس سفید داشت.. یه بچه شیر خوار بغلش داشت ک میتونس بامن حرف بزنه.. در نهایت دیدم ضریح سبزی ک نور سبز کل فضا رو گرفته بود.... هروقت یاد اینجور خوابام میوفتم حالم خوب میشه مذهبیم

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
انشالله .. شما تعبیر خواب بلدید ؟

یکم بلدم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
یبارم خواب دیدم انگار تو پیاده روی اربعین هستم یه رهگذر دوتا بچه با لباس سفید داشت.. یه بچه شیر خوار ...

دو تا نیت تو دلته که نشون میده هر دوش واست خوبه ،از جون و دل واسه یه موضوعی مایه گذاشتی ، در ضمن انشالله به واسطه همون امام که ضریحش و دیدی مشکلت حل میشه 

دو تا نیت تو دلته که نشون میده هر دوش واست خوبه ،از جون و دل واسه یه موضوعی مایه گذاشتی ، در ضمن انش ...

خدا خیرت بده عزیزم...

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️