2777
2789

🙌🏻

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاظر😂

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

✋🏼😪

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

🧏🏻‍♀️

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
من از استرس خوابم نمیبره صبح میخوام برم آزمایش خون بارداری دارم دیوونه میشم

انشاالله که مثبت میشه🙃

استرس چی داری آخه؟

مامان خانوم

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
دیشب ی بی بی چک زدم پر رنگ بود حالا سر شبی یکی زدم کمرنگ نشون داد خط دوم میگم نکنه عدد پایین باشه اخ ...

اهان

توكلت ب خدا باشه

ان شاءالله ك پايين نياد 

من اصلا بتا ندادم همون بي بي مثبت شد فهميدم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌