2777
2789
عنوان

پدر معتاد ...😞

275 بازدید | 19 پست

بچه ها با دوستم حرف میزدم حالش بد بود 

بخاطر باباش اعتیاد ب ت ر یاک داره 

میگه بابامو دوس دارم ولی نمیتونم ببخشمش 

میگه دلم واسه مامان صبورم میگذره ک بابام براش شوهری نکرده 

میگه بابام زحمت کشه کار میکنه اما فقط فک میکنه کار کردن کافیه ! خلاصه ناراحته 

میگه اکثرا کسله روحیش خوب نیس 

زیاد دیده رو مبل چرت میزنه 

میگه نگران اینده خودم و برادرمم ک ازدواج کنیم چی میشه نکنه بقیه متوجه اعتیاد پدرم بشن و ابرومون بره 

حقیقتا هیچی نتونشتم بهش بگم اروم شه گفتم میرم تو سایت ببینم کیا تجرب مشابه دارن ، نظراشونو میفرستم برات 😔😔

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببرنش کمپ

اونجور ک تو حرفاش معلومه باباش اصن زیر بار نمیره ک اعتیاد داره یعنی تا میان چیزی بگن گارد میگیره و دعوا میکنه 

سنش هم کم نیس ک حدود ۶۰ فک کنم باشه 

ناراحتی قلبی ام داره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوست منم همین بود 

دقیقا با همین ویژگی ها 

میگفت یواشکی پدرش مصرف میکنه 

بعد زیر بار نمیره دوستن خودش روش نمیشد ک ب روش بیاره ولی از حللتاش و رفتارش متوجه شده بود و چند باری هم تو خونه پیدا کرده بود

باید خودش اراده کنه تا ترک کنه  ولی همین که آدم بدی نیست جای شکر داره  همین که زحمتکشه،م ...

همون مشکلات باعث میشه بعدا ب مرور زمان اخلاقش هی عوض بشه دوست منم همینه 

پدرش گارد میگیره ک اینطور نیست ولی خب ...

باید خودش اراده کنه تا ترک کنه  ولی همین که آدم بدی نیست جای شکر داره  همین که زحمتکشه،م ...

من دیدم باباشو ادم خوبیه واقعا بنظرم 

اما خب کسی ک باهاش زندگی میکنه سختیاش و بدقلقی هاشو میبینه بیشتر ناراحته ک واسه مادرش خیلی وقت نمیزاره ، محبت نداره ب مادرش ، 

اونجور ک تو حرفاش معلومه باباش اصن زیر بار نمیره ک اعتیاد داره یعنی تا میان چیزی بگن گارد میگیره و د ...

تریاک واسه ناراحتی قلبی خوبم نیست 

باید برادر خواهر ش در میون بزارن اونا بیان پادرمیونی کنن 

ببرنش

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

همون مشکلات باعث میشه بعدا ب مرور زمان اخلاقش هی عوض بشه دوست منم همینه  پدرش گارد میگیره ک ای ...

اینا هم پیدا کردن ازش میگه قبلا ها بو میداد بخاطر دود مصرف انقد مامانم دعوا کرد الان چند ساله میخوره 

میگه هممون میدونیم اما ب روش نمیاریم چند باری هم از جیبش پیدا کردن 

دوستم هم سن منه ولی مجرده میگه نگران خودمم نگران برادرمم ک تو اینده چی میشه

اونجور ک تو حرفاش معلومه باباش اصن زیر بار نمیره ک اعتیاد داره یعنی تا میان چیزی بگن گارد میگیره و د ...

اون دیگ ترک نمیکنه اگ ترک کنه قطعا مشکلات دیگش میزنه بیرون دایی خودم ترک کرد کبدش مشکل دار شد گفتن ازقبل داشته ولی چون تریاک کشیده معلوم نبوده بزار تریاکشو بکشه پیرمرد

تریاک واسه ناراحتی قلبی خوبم نیست  باید برادر خواهر ش در میون بزارن اونا بیان پادرمیونی کنن&nb ...

چی بگم والا نمیدونم ارتباطشون چجوریه 

اما اخه ادم تو اون سن رو مگه میشه ب زور ترک داد مخصوصا ک طرف حداقل ۲۰ ساله مصرف داره 

ابروشون میره تو فامیل

چی بگم والا نمیدونم ارتباطشون چجوریه  اما اخه ادم تو اون سن رو مگه میشه ب زور ترک داد مخصوصا ک ...

۲۰سال؟؟؟؟؟؟

نه دیگ بدنش بهش عادت کرده 

اگه ترک کنه دووم نمیاره 

مامانش زودتر از اینا باید بفکر میشد ترکش میداد

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

اون دیگ ترک نمیکنه اگ ترک کنه قطعا مشکلات دیگش میزنه بیرون دایی خودم ترک کرد کبدش مشکل دار شد گفتن ا ...

چقد سخته ، خانوادش چجوریه اوضاعشون؟؟ 

این بنده خدا هم فک کنم ۲۰ سال هست ک میکشه 

دیگه ترک نمیتونه کنه تو این سن ! بعید میدونم

۲۰سال؟؟؟؟؟؟ نه دیگ بدنش بهش عادت کرده  اگه ترک کنه دووم نمیاره  مامانش زودتر از اینا با ...

من همینجوری حدودی میگم ۲۰ چون میگه من از وقتی یادمه بابام میکشید !

مامانش خیلی دعوا کرده قهر کرده میگه بچه بودم یادمه مامانم قهر میکرد دعوا میکرد با زبون میگفت بابام کلا منکر میشد ب مامانم میگفت توهم داری !! 

میگفت بچه بودم واقعا فک میکردم مامانم الکی گیر میده 

الان میفهمم چقد عذاب کشیده مادرم