2777
2789
عنوان

رانندگان گرامی

99 بازدید | 9 پست

میزارید بچه هاتون جاهای خلوت، روی پاتون بشینه فرمون کنترل کنه؟ 

جاهای خلوت و مثلا توی حیاط خونه خودتون 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خطریه در حالت خاموش ایرادی نداره🤣

خطرناک ک نیست نهایتا میخوره ب درخت! 😅

خاموش نمیشه ک آخه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نه اصلاراننده نیستم ولی حتی من میگم جلوهم نشینه

عه چرا؟! 

والا پسر بزرگم وقتی میریم بیرون شهر یه جاده ای که خلوته میاد رو پای شوهرم 

منم بچم یه سالشه یه ماه ماشین ندارم ولی چند ماه پیش رو صندلی ماشین نمیمونن گریه میکرد مجبور بودم بغلش منم رانندگی کننم آخه کسی نبود بیاد نگهش داره 

چون ازپشت سریکی زدبه ماشینت بچه سرش میخوره توشیشه ولی عقب که باشه خدایی نکرده اتفاقیم بیفته میفته پا ...

حواسمون هست دیگ 

جای خلوت منظورم همین بود ک ماشین نباشه، باشه هم کم باشه ک مجبور نباشن تو ی جای خلوت پشت منی ک دارم ی گوشه آروم برا خودم میرم باشن 

گفتم دیگ مثلا حیاطای بزرگ ک فقط ماشین ما اونجاس