2821
2789
عنوان

همسایه عوضی

566 بازدید | 24 پست

داشتم میرفتم بیرون ، برق  حیاط روشن بود ، اونم سریع اومد پشت پنجره خونشون با زبون ایم و اشاره و حالت خیلی دستوری گفت برق حیاط رو خاموش کن

حالا مستاجرن و  تا دیر وقت همیشه مهمون دارن ، دختره فقط نوزده هست و من ازش چند سال بزرگترم 

خیلی بهم برخورد تازه یازده شب بود ، از اونموقع اعصاب نمونده برام 

In a world of worriers, be a warrior

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا از دماغ فیل افتادن 

والا همسایه بغل دست ماهم عوضیه هنو چند ماه نیومده بود با چند تا همسایه ها بحثش شد بافک کن هی دم در بود چرا اومدین چرا رفتین چرا درتون صدا داد 

جالبه خونه خودمونه ویلایه  منم دیگه عصابم خورد شد هرچی از دهنم دراومد گفتم ما 6سال اینجا میشینیم هیچکی صدامون نشنیده حالا اومدی  باهمه دعوا داری 

دیگه رفت زری بزنه 

خب مستاجر باشه چ  ربطی داره  ؟پول داده تو خونه نشسته  صدقه  سری ک نیست ک میگی حا ...

خوب اونکه نه ولی بهت بر نمی‌خورد کسی بهت دستور بده ؟ 

من خیلی ناراحت شدم ، خیلی خیلی به دلم اومد ، میگم احترام ب طرف نمیذاره ، انگار بچم بهم دستور میده ، مثل آدمیزاد بیا خودت خاموش کن ، یا نمیفهمی تو حیاطم ، توقع داری تو تاریکی باشم ؟

بعضیا از دماغ فیل افتادن  والا همسایه بغل دست ماهم عوضیه هنو چند ماه نیومده بود با چند تا همسا ...

خوب من چیکار کنم بشینه سر جاش ؟ حالیش بشه از خودش

خوب اونکه نه ولی بهت بر نمی‌خورد کسی بهت دستور بده ؟  من خیلی ناراحت شدم ، خیلی خیلی به دلم او ...

چرا  اون موقع  شب تو حیاط بودی خب

به من  برنمیخورد  میگفتم  اوکی اونم  صدا نبرده  بالا ک  همسایه ها  اذیت  نشن  حساس نباش  خودتم ک میگی سنی نداره 

این دنیا  اینقدر مسائل  داره  ک  دیگه حداقل  از دست  همسایه  ناراحت  نباید بشی حیف اعصابت  نباشه ک  بخوای با اعصاب خرد بخوابی  

چرا  اون موقع  شب تو حیاط بودی خب به من  برنمیخورد  میگفتم  اوکی اونم &nbs ...

میخاستم با خانوادم برام بیرون تو حیاط منتظر مامانم بودم 

خوب بعنوان آدم بزرگتر بهم بر خورد ، انگار بچه ام :/

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز