barbie84 مدیر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 824 عنوان کمککک | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 41 پست مامانم خیلی گیر میده بهم ما اکیپی همیشه میریم بیرون مامانم گیر میده لایو لوکیشن بفرس میفرستم بعد حالا گیر داده این دفه که میخوام برم بیاد بشینه رو یه میز دیگه تو همون کافه ما دیوونم کرده چی کار کنم کمکم کنید 1402/02/21 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 اخه تقصیرماچیه باورکنین تاحالاچه مجازی چه حضوری کج نرفتم ولی برعکس من دوستام همه نوع ازادی دارن خیل ... قبول دارم ترس دارن گلم میترسن آینده تون خراب بشه دوستتون دارم 💕
barbie84 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 824 بازم دوستانه بشین باهاش حرف بزن بعد خودتو بذار جای اون ببین منطقیه اگه نه ... هیدوا جون مرسی وقت گذاشتی عزیزم صحبت کردی باهام 🩶
barbie84 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 824 وای به نکته ی خوبی اشاره کردین میگه سن بدی داری منظورش احساساته ولی اخه من الان هیجان بیرون رفتن دا ... پس نتیجه میگیریم خوب بودیم اعتماد ندارن باید مثل بقیه رفتار کنیم😂
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 هی نگو من دوستام توگوشیشون ازدست شماره ی پسرجانیست بعد ایناکاملاازاد از هرلحاظ منم که اینجوری پشیمون نمیشی عزیزم رفتار درست همینه که الان داری و حرف گوش میدید فقط راه مسالمت آمیز داشتن آزادی بیشتر رو پیدا کنید دوستتون دارم 💕
نفس۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 522 بازم دوستانه بشین باهاش حرف بزن بعد خودتو بذار جای اون ببین منطقیه اگه نه ... هرروز دونوبت سخرانی کامل میکنم توخونمون 😂
خزان_نگار عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2226 خسته شدم فعلا بیرون رفتنم و چیکار کنم؟ اول مشکلت رو حل کن بری بیرون باهات بیاد که خل میشی خونتون کلا اشوب میشه از هم عصبانی ... یه روانشناس خوب پیدا کن راضیش کن باهم برید اصلا نگو تو مشکل داری مادر بگو بریم مشکلات رو حل کنیم ...
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 هرروز دونوبت سخرانی کامل میکنم توخونمون 😂 یه نفر سوم پیدا کن مثل مشاور مدرسه تون بیاد بشینه یه راه حل درست بذاره جلو پاتون یا خاله ای کسی اگه کسی نبود برید پیش یه مشاور خوب دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 درست شماچقدر مهربونوبادرکی مرسی که باهام حرف زدی عزیزدلم خودمم بچه بزرگ دارم دغدغه مادرتون رو درک میکنم و در عین حال به شماهم حق میدم دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 پس نتیجه میگیریم خوب بودیم اعتماد ندارن باید مثل بقیه رفتار کنیم😂 نه عزیزم این اشتباه زمان بده و تلاش کن برای پیدا کردن یه راه حل درست اگه شده با مشاور مدرسه یا مشاوره های بیرون صحبت کن ببین چه راهکاری دارن اگه مامانتم بیاد که عالیهاصولا مامانا به حرف مشاوره ها بیشتر گوش میدن تا بچه ها گلم دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 خسته شدم فعلا بیرون رفتنم و چیکار کنم؟ ببین این جمله "خسته شدم" خطرناکه هاباید یه سوپاپ برای آزاد شدن این فشار پیدا کنی مثلا با یه روانشناس یا مشاور صحبت کن ببینچی میگه اون میتونه برای این حجم از خستگی راه حل جلو پات بذاره که فکرت باز بشه برای راه درست دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 هیدوا جون مرسی وقت گذاشتی عزیزم صحبت کردی باهام 🩶 خواهش میکنم عزیزدلم دختر سرزمینم دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21244 نه واقعا با حرف زدن باهاش به جایی نمیرسیم عجیب برخورد میکنه بعدا بیا بگو برخوردهای عجیبش چیه عزیزم؟ دوستتون دارم 💕