2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم😰

186 بازدید | 14 پست

از غصه نمیتونم نفس بکشم سردرد وحشتناک دارم

حس میکنم اینجوری پیش برم سکته میکنم😔

بعد سالها ماشین گرفتیم یه کلاه گنده سرمون گزاشتن یک هفته سوارش شدیم باذوق و.... اما گفتن بیارین بزارین نمایشگاه فعلا تاتکلیف روشن بشه الان دقیقا ۱۰روزه همش درگیریم چی میشه و فلان که امشب گفتن حل بشو نیست فردا بریم محضر ماشینو پس بدین اینقدر غصه میخورم ک نگو ........ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بزرگه ان شالله مشکلتون حل بشه

اینقدر دعا کردم نذر کردم اما😔😔😔😔

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ای بابا حالا خبه که ماشین رو پس میدین پولتون از بین نرفته ان شالله بهترشو میخرین .

میدونم ک نمیتونیم😭

خب پولشو ک میدن برید یکی دیگه بگیرید غصه نداره ک

به همین راحتی😔😔😔از پولمون بخاطر این چندوقت ک تکلیف روشن نبود کم میکنن

چرا؟ مشکلش چیه

طولانیه سراعتماد بی جا ب افرادی که مریضی روانی دارن

اینقدر دعا کردم نذر کردم اما😔😔😔😔

شاید اون ماشین قرار بوده ی اتفاق بدی رو رقم‌بزنه واست بعدها .‌هیچ کار خدا بی حکمت نیس 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

شاید اون ماشین قرار بوده ی اتفاق بدی رو رقم‌بزنه واست بعدها .‌هیچ کار خدا بی حکمت نیس 

نمیدونم شاید خیلی حس بدی دارم کنترلی رو خودم ندارم یه دیقه میگم بیخیال صلاح نبوده ۱۰دیقه بعد میگم چرا ما؟؟ آبرومون چی؟ باذوق اون همه براش خرج کردیم پس اونا چی؟؟؟ 

نمیدونم شاید خیلی حس بدی دارم کنترلی رو خودم ندارم یه دیقه میگم بیخیال صلاح نبوده ۱۰دیقه بعد میگم چر ...

ب ایک فکر کنین سالمین و میتونین بعد جایگزین کنین‌ان‌شالله . خدا جای حق نشسته . درست میشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤