2777
2789
عنوان

ضد زن نیستم ولی ....

314 بازدید | 15 پست

چرا انقد تو تاپیکا مردارو جمع میزنین که خدا لعنتشون کنه ذلیل کنه .. فلان بهمان حالا چون کسی که ب تور شماخورده عتیقه بوده قرار نیست که همرو یجا فحش بدین تاپیک خیانت میشه میان میگن همه مردا خیانتکارن خب مرد که با مرد خیانت نمیکنه اونی که نفر سوم رابطه میشه از این مرده کثیف تره  😑 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

خیلی موافقم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وقتا اون نفر سوم نمیدونه نفر سوم رابطس ولی در هر حال اون مردی که داره خیانت میکنه کثافت تره چون اونه که باید نسبت به زنش تعهد داشته باشه 

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.

از ماست که بر ماست

ای کاش این نفر سوم رابطه ها وجود نداشتن😕چطور میتونن به همجنس خودسون بد کنن؟

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

خیلی وقتا اون نفر سوم نمیدونه نفر سوم رابطس ولی در هر حال اون مردی که داره خیانت میکنه کثافت تره چون ...

بحثم این نیست میان تو تاپیکا همرو جمع میبندن فحش میدن دیروز تو ی تاپیک خیانت یارو نوشته خدارو همه مردارو زمین گیر کنه راحت شیم 

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

دقیقا از وقتی با نی نی سایت اشنا شدم از جنس مرد ترسیدم همش استرس دارم شوهر ایندم خیانت کار نباشه

کاملا راست میگین منم وقتی اینا را می خونم به زندگیم امیدوار میشم از وقتی که شوهرم از دست داده بودم فک می کردم نفس هم نمی تونم بکشم ولی وقتی اینا رامی بینم آروم میشم

اره درست میگی نباید جمع بست مرد باشرف و سالم هم زیاده

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
بحثم این نیست میان تو تاپیکا همرو جمع میبندن فحش میدن دیروز تو ی تاپیک خیانت یارو نوشته خدارو همه مر ...

چون خیلی بهشون ظلم شده نفرتشون رو اینجوری نشون میدن 

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.