2777
2789
عنوان

بهم پی داده😐

272 بازدید | 26 پست

ما دو شب پیش کات کردیم خودش گف برم من خیلی حرفا بهش زدم و از همه جا بلاک کردم جز اینستا ک وصل نشد .فک کنم خیلی ناراحت شد بخاطر حرفام الان بهم پی داده ببخشید بیا از اول شروع کنیم و این حرفا نمیخوام جوابشو بدم اینو استوری کنم ؟

ما بخشیدیم که دیگر پیش خداهم با شما ملاقات نداشته باشیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن بعد بذار استوریت 

بلاک کنه چجوری ببینه؟

داشـتم بهش میگفتم ماه و دیدی؟ابر میاد جلوش تاریک میکنه شبو،نمیگه که بیشتر دلمون میگیره وقتی نباشه..☁️ولی وقتی از پشت ابر میاد بیرون اونوقته که قدرشو میدونیم..!✨محوِ  زیباییاش میشیم 🌒✨میدونی؟ابرایی که تو زندگیته دائمی نیست .. رفیقِ من ،خـواهرِ من ،بـرادرِ من،دوسـتِ من هیچی دائمی نیست. 🤍اگه به این فکر کنی؛ هم قدر شبایی که ماه پیداست و میدونی و ازش لذت میبری ؛ هم وقتی پشت ابره میدونی که بالاخره اون ابرا میرن کنار و روشن میشه شبت! :)بازم میخام تاکید کنم هیچی دائمی نیست..انقدر به خودت سخت نگیر قشنگِ من..🤍🍃🫂خب؟:)🤎
بیشتر ببینید
اووو حوصله داری ب خاطر ی ادم ک پلت کرده استوری بزاری بیخیال

هر دفعه همینه ما کات میکنیم سر ی هفته میاد پی میده الانم بخاطر این با من کات کرده چون من پیامامونو پاک کردم

عزیزم پس یا جواب نده یا بگو مزاحم نشه واقعا استوری بازی واقعا خزه 

خودش بیکاره هر روز تو اینستا پست و استوری میزاره وگرنه من تو عمرم ی دونه استوری نزاشتم

هر دفعه همینه ما کات میکنیم سر ی هفته میاد پی میده الانم بخاطر این با من کات کرده چون من پیامامونو پ ...

بنظرم ارزش بلاک کردن نداره میوت کن پیاماشو نبینی اینجوری خودشم میفهمه دیگه برات مهم نیس بیخیال میشه 

داشـتم بهش میگفتم ماه و دیدی؟ابر میاد جلوش تاریک میکنه شبو،نمیگه که بیشتر دلمون میگیره وقتی نباشه..☁️ولی وقتی از پشت ابر میاد بیرون اونوقته که قدرشو میدونیم..!✨محوِ  زیباییاش میشیم 🌒✨میدونی؟ابرایی که تو زندگیته دائمی نیست .. رفیقِ من ،خـواهرِ من ،بـرادرِ من،دوسـتِ من هیچی دائمی نیست. 🤍اگه به این فکر کنی؛ هم قدر شبایی که ماه پیداست و میدونی و ازش لذت میبری ؛ هم وقتی پشت ابره میدونی که بالاخره اون ابرا میرن کنار و روشن میشه شبت! :)بازم میخام تاکید کنم هیچی دائمی نیست..انقدر به خودت سخت نگیر قشنگِ من..🤍🍃🫂خب؟:)🤎
بیشتر ببینید