2777
2789

😏😕

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من نمی‌فهمم یعنی چی تخم مرغش یخ زده بوده؟؟ مگه تخم مرغ هم یخ میزنه؟؟اصلا مگه میزارن تو فریزر!؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
البته واسه من انقدری یخ زده بود که پوستشو جدا کردم و گذاشتم تو تابه یخش باز شه اول  بعد سرخ شد ...

مال من سالم بود فقط یکم به سختی از هم جدا شد پوستش به خاطر یخ زدگیش. الانم وسواسیم گل کرده یه وقت طوریم نشه :/

چرا من نمی‌فهمم یعنی چی تخم مرغش یخ زده بوده؟؟ مگه تخم مرغ هم یخ میزنه؟؟اصلا مگه میزارن تو فریزر!؟

آره تخم مرغ هم یخ میزنه اگه دمای یخچال خیلی پایین باشه. والا من خودمم تا قبل همین قضیه نمیدونستم تخم مرغ هم یخ میزنه 😐

آره تخم مرغ هم یخ میزنه اگه دمای یخچال خیلی پایین باشه. والا من خودمم تا قبل همین قضیه نمیدونستم تخم ...

خب اینطوری خراب نمیشه؟؟ چرا دمای یخچال رو باید آنقدر بالا ببرید تمام میوه های تو یخچالتون هم یخ میزنه با این اوصاف ما یخچالمون تنظیم هست 

خب اینطوری خراب نمیشه؟؟ چرا دمای یخچال رو باید آنقدر بالا ببرید تمام میوه های تو یخچالتون هم یخ میزن ...

نمیدونم والا. سرچ کردم تو گوگل نوشته بود اگه پوستش ترک نخورده باشه میشه استفاده کرد ولی من ریسک نکردم تا نصف نیمرو که خورده بودم دیگه نخوردم از بس وسواسم 😅

.

یخچال ما یه چند مدتیه تنظیماتش ریخته بهم یهویی دماش پایین میاد تخم مرغه هم سر همین این طور یخ زد 😂 

میوه هامون ولی یخ نمیزنن. چون دماش در اون حد پایین نیست.