بچه خواهش میکنم همه متن رو بخونید
بچه ها با خانواده من قهره میگه چرا وام ازدواجت رو خانوادت ندادن بمن رفت و آمد نمیکنه خونه مامانم اینا
با دامادمون هم قهره نمیره خونه آبجیم میگه چرا دخالت میکرد به بابات اینا درحالی که دامادمون خدا شاهده ظاهر اصلا بدی نکرده به شوهرم خیلی دلسوزه خیلی دلش به بابام میسوزه
دو ماه عروسی کردم همش وضع من اینه با اونا قهره من وسط موندم
ولی شوهرم بیشتر دلش به طرف خودشون میسوزه
مثلا اصلا درک نمیکنه دست خالی خانواده من رو اما یه لباسشویی و کولر خرید پنجاه میلیون قسط داد الان ماهی یک و نیم قسطش اونا رو میده با حقوق کارمندیش و اون کولر و لباسشویی رو مستقیم داد به عمش اونا هم پولش رو ندادن درحالی که دوتا پسر بزرگ داره میگم حداقل قسطش رو از اونا بگیر ما پولی داشته باشیم آخر ماه میگه نه دلم میسوزه دستشون خالیه
یا دامادشون بلانسبت رید به شوهرم عروسیش نیومد ولی شوهرم باهاش رفت و آمد میکنه الان من خونه مامانمم شهرستان اما شوهرم خونه اونا شامه امشب
من هرچی بهش گفتم بیاد دنبالم نیومد اما خدام شاهد برای هرچیز خانوادش مرخصی میگیره میاد خونشون کارهاشون رو انجام میده ولی من گفتم بعد سرکار بیاد ولی نیومد
یسری خسته از سرکار اومد عمش و آبجیش گفتن بیاد شهر دنبالشون اونارو بیاره شهرستان اینم خسته کوفته رفت
دنبالشون
ولی برای من نه
بچه ها انقد ناز خواهرش رو میکشه ولی منو نه نه بمن یبار یچی بگه همونه و تموم
خیلی بدم میاد ازش مامانم داره غصه میخوره براش که چرا نمیاد خونشون
بچه ها مامانم آنقدر خوبه که باورتون میشه هم کفش های شوهرم رو واکس زده همم مامانم حساسه ش.ورت نمیندازه لباسشویی ش.ورت شوهرم رو اونموقع با دست شسته در این حد با بچه هاش فرقی نمیذاره
من از شوهرم ناراحتم چطوری ناراحتیم رو با پیام بگم بهش ؟ شما مثلا پیام رو بنویسید بگید من کپی کنم فقط واقعاً نمیدونم