2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه 😔🌷

248 بازدید | 12 پست

کتک زدن کودکان عوارضی به دنبال داره👇

تنبیه بدنی ، خشونت ایجاد می‌کنه 

روی شخصیت کودک تاثیر منفی می‌ذاره 

ارزش های والدین را بی ارزش می‌کنه 

روی سلامت روان کودک تاثیر منفی می‌ذاره 

کودک سرکش تر و خشمگین تر میشه 

عزت نفس بچه کاهش پیدا می‌کنه 

عوض کتک زدن کارهای زیر را انجام بدید 👇

ابراز مخالفت 

یک بحث کوچک

هشدار و اخطار 

🌸🌷

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

تانخوره ادم نمیشه الان میریزن سرم ملت😆🤣

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

@دخترلررررر  

@zolikha9088  

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@delarammoslemi  

@ستیاااااا  

@همیشه_دلهره  

@scarlett_rhett  

@79parvaz79  

@callista  

من با ۴۵ سال سن ی بار از بابام کتک خوردم دقیقا یادمه حتی چی تنم بود🥺😢.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

😔😔😔👌

😰😰😰من دخترم قبلنا خیلی میزدم الان بهترشدم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘