2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سرمای جدید بد دردیه بعدیه هفته سرم زدن دارو خوردن لوزه هام داره میترکه اینقد میسوزه درد میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

از همین الان شربت بخور و قرص سرماخوردگی و چرک خشک کن .. آب جوش و عسل و آبلیمو درست کن بخور جوشونده دم کن 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من گرفتم و خوب شدم

چهار بار هم دکتر رفتم و بعد سه هفته خوب شدم.

ولی گاهی الان هم سرفه میکنم.😑

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

من گرفتم و خوب شدم چهار بار هم دکتر رفتم و بعد سه هفته خوب شدم.  ولی گاهی الان هم سرفه میکنم. ...

اونو که گرفتم عضله درد داشتم چشام سنگین و شبام تو خواب سروصدا داشتم مزاحم خواب بقیه میشدم بعد یه مدت خوب شدم ولی تا الان خلط گلو و سرفه هنوز داشتم ولی الان خفیفه نمیخوام بدتر شم زود درمان شم تموم شه

این سرمای جدید بد دردیه بعدیه هفته سرم زدن دارو خوردن لوزه هام داره میترکه اینقد میسوزه درد میکنه

طبیعی نیست قبلنا سرما میخوردیم دو سه روز طول میکشید خوب میشدیم الان بعد چند ماه هنوز خلط گلو داریم و سرفه میکنیم 

طبیعی نیست قبلنا سرما میخوردیم دو سه روز طول میکشید خوب میشدیم الان بعد چند ماه هنوز خلط گلو داریم و ...

آره بخدا دردو مرض جدیده انگار

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب