2777
2789
عنوان

۸ روز

128 بازدید | 20 پست

۸ روز شد که پسرم رفته فرزندیکه بیشتر از همه دنیا دوسش داشتم و فقط یبار دیدمش 

واقعا حالاکه فکمیکنم این دنیا نیس که هیچ ارزشی نداره این ماییم دنیا از اول بوده این ما انسانها هستیم که ارزشی نداریم

من فقط ۵ ماه تونستم حس مادرشدن داشته باشم💔

چرا من یذره دلم اروم نمیشه وقتی شیر سینه هامو میبینم دلم خون میشه چرا بااین حجم از غم بازم زندم من؟

الخی بمیرم چراااا مشکلش چی بود واقعا ناراحت شدم عزیزم خدا صبرت بده😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط شد؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اره 

خدا صبر بده

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
الخی بمیرم چراااا مشکلش چی بود واقعا ناراحت شدم عزیزم خدا صبرت بده😔😔😔

۸ روز گذشته و دیروز بازم پرسیدم گفتن جنینتون مشکل نداشت خودمم حالم خیلی خرابتر از اونه که بتونم برم دکتر

۸ روز گذشته و دیروز بازم پرسیدم گفتن جنینتون مشکل نداشت خودمم حالم خیلی خرابتر از اونه که بتونم برم ...

حتما پیگیری کن دکتر ازمایش سونو برو ببین مشکل چی بوده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
💔دعا کن بتونم یکم به خودم بیام

ناراحت نباش منم دوبار سقط داشتم ب مرور زمان خوب میشی انشائ الله ی بچه ی سالم وصالح و پرروزی بغل بگیری فراموش میکنی

میشه بپرسم مشکلتون چیه

بعد ۲۰۰تا ازمایش و سونو وانواع اقسام دارو دکترا گفتن اسپرم شوهرم ضعیفه کلا ده درصد فعال