2777
2789

ممکنه پریود بشی ولی خب اب زرشک و دمنوش گرم خوردم پریود شدم ، سونو معمولی هم دادم چیزی نبود بیبی ها منفی ازمایش بتا هم ۱.۶ شد 

من شوهرم دی خونه بود اخرین بار کارش یه جای دیگست ما تا اوایل دی اقدام کردیم من بهمن و اسفند بتا دادم یه بار شد ۱.۲ یه بار ۱.۶ اخر اسفند هم سونو دادم چیزی نگفتم اونم نگفت 

دی و بهمن و اسفند و فروردینم پریود شدم سر موعد ولی نزدیک موعدام هی دمنوش گرم و اب زرشک میخوردم 

الان میترسم باردار بوده باشم بچم طوریش شع.

چون من خیلی لاغرم یکم شکم دراوردم و یه چیزی همش تو دلم تکون میخوره و صدا میده و سمت راست شکمم بالای رحمم سفت شده البته میفهمم که باد میپیچه ولی شک کردم نبض هم دارم

اگر باردار باشم الان ۲۳ هفتمه یعنی نزدیک شش ماه 

شکمم باید بزرگ باشه؟

بنظرتون باردارم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم مثل من توهمی شدی اساسی 

نه بابا باردار نیستی 

مگه میشه کسی ۶ ماه باردار باشه نفهمه 

شکم دوری میومد جلو و هزار علائم دیگه

ازمایش هم مثبت میشد دیگه 

سونو هم میدیدن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
شوخی میکنی دیگه نه؟😐 سرکارمون گذاشتی🤣 عزیزم اگه باردار بودی الان شکمت از خودت جلوتر بود و پریود نم ...

دست خودش نیست من نامزد بودم از بهمن توهم بارداری زدم 

شکم تکون میخورد و یکم ورم کرده بود و نزدیک ۷ تا بتا دادم منفی بودن 

رفتم دکتر اونم خندید گفت دختر قاطی کردی 

دیگه زفتم سونو 

اونم گفتم بهش کلی خندید بعد گفت نه بابا باردار نیستی ولی یه سونو ۸ سانتی تو تخمدان سمت چپته 

راستش الان شکمم ورم کرده اتفاقا منم عصری دوباره توهم بارداری زده دوباره والا...دیگه...والا...

دست خودش نیست من نامزد بودم از بهمن توهم بارداری زدم  شکم تکون میخورد و یکم ورم کرده بود و نزد ...

من ازدواج کردم شوهرم نیست باز اقدام کنم هی میاد ۵ ماه میره من تو این پنج ماه روانی میشم الان یعنی شکمم باید چقدر جلو میبود 

من خیلی تنهام میخوام از تنهایی دربیام

دست خودش نیست من نامزد بودم از بهمن توهم بارداری زدم  شکم تکون میخورد و یکم ورم کرده بود و نزد ...

اره منم عقد بودم اینجوری بودم اما در حد دوماه نه ۶ ماااااه🤣 چون دیگه از ماه سوم اندازه و فرم شکم مشخص میشه که بارداری

اره منم عقد بودم اینجوری بودم اما در حد دوماه نه ۶ ماااااه🤣 چون دیگه از ماه سوم اندازه و فرم شکم مش ...

اره درسته منم الا اگه بچه ای باشه دیگه هفته ۱۴ هستم بنظرت هفته ۱۴ مشخص میشه؟🤣😂😂😂😂

البته من تو سونو به دکتر گعتم خندید بعد جند بار گفت باردار نیستی 

سایز رحم هم داد بهم گفت ۵ سانت در ۳ و اندومترت هم ۵ هست اگه کسی حامله بود تو هفته ۱۲.۱۳ اینا دیگه رحمش بزرگتر بود نه؟؟؟😂😂😂😂

و رحم رو دیده که سایز داده درسته؟

ببخشید میپرسم عزیزم چون منم یه وقتا استرسش بخاطر ورم شکمم میاد بهم 

من ازدواج کردم شوهرم نیست باز اقدام کنم هی میاد ۵ ماه میره من تو این پنج ماه روانی میشم الان یعنی شک ...

عزیز دلم اولا اگر باردار بودید که پریود نمی شدید

دوما ازمایش بتا حتما نشون میداد

سوما اگر مشکوک به بارداری  هم بودید داخل سونو میتونست ببینه

چهارما شش ماه بارداری یعنی یه یکم برجسته که همه میتونن بارداری را تشخیص بدن

باردار نیستید 

یدونه همسر و مامان عاشق
من ازدواج کردم شوهرم نیست باز اقدام کنم هی میاد ۵ ماه میره من تو این پنج ماه روانی میشم الان یعنی شک ...

اره عزیزم متاسفانه اقدامت نگرفته 

ان شالله دفعه دیگه بگیره تنهایی سخته 

بنظرم برو سرکار تو خونه تنها نمون اینجوری اینجوری فکر و خیالا هم تو سرت نمیاد گلم عزیزم 

عزیز دلم اولا اگر باردار بودید که پریود نمی شدید دوما ازمایش بتا حتما نشون میداد سوما اگر مشکوک به ...

عزیزم یکم شکمم اومده جلو ولی خیلی کمه فکر کنم برای ۲۲ ۲۳ هفته