2777
2789
عنوان

این داستان جاری دورو

369 بازدید | 16 پست

بچه هااین چندسال که تواین خانوده بودم هیچ وقت هیچ وقت پشت سرجاریم هیچی نگفتم خیلی چیزاازش دیدم ولی گفتم به من چه هرکی خوبه براخودش خوبه هرکی بده براخودش بده 

ولی این اینقدرآدم دورو دروغگو هست که همش میشینه پشت سرم حرف میزنه غیبتو میگه باراولشم نیست 

خواهرشوهرم گفت بهش گفتم تو (منومیگه )اصلاپشت سرت حرف نمیزنه انگار نه انگار براش وجود داری گفت اینقدرزورش داشته ازاین حرفم که نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چکار کرده هر چی بیشتر بهش فکر نکنی راحت‌تری 

من یه جاری دارم از همه طلبکاره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بگیر جرواجرش کن

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

تو حرف زدن با خواهرشوهرت دقت کن.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اون سلیطه اس ولی من نیستم  وبخاطر شوهرم وبرادرش چیزی نمیگم چون برادرشوهرم واقعا کمک حالمونه

پس بی خیال

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

دقیقا جاری منم چن وقت پیش رفته بود به دروغ پشت سرم حرف زده بود و غیبت کرده بود منم وقتی شنیدم دیگه باهاش خیلی سرد برخورد کردم اما به خانواده شوهرم گفتم اونا هم دقیقا مث خواهر شوهر تو بهش گفته بودن وقتی اون نه پشت سرت حرف زده و نه غیبتتو کرده تو هم حق نداری پشت سرش حرفیو چه به راست یا به دروغ بزنی 

تازه اون یعنی جاری بزرگه هم هست 

اون سلیطه اس ولی من نیستم  وبخاطر شوهرم وبرادرش چیزی نمیگم چون برادرشوهرم واقعا کمک حالمونه

خوب حسادت میکنه سعی کن اصلا بهش رو ندی خیلی شبیه برادرشوهر و جاری منن .منم برادرشوهر خوبی دارم ولی جاریم بد نیستا ولی یکم دنباله دعواست منم همش لالم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

[QUOTE=290208814]دقیقا جاری منم چن وقت پیش رفته بود به دروغ پشت سرم حرف زده بود و غیبت کرده بود منم وقتی شنیدم دیگه ب ...[/QUOTEواقعانمیدونم چه مرضی دارن وقتی مااصلاکاری به کارشون نداریم