2821
2789
عنوان

بچه دار شدن

108 بازدید | 16 پست

والا خاله من ۲تا دختر داره یکیش ۱۳یا ۱۴ سالشه اون یکی ۶یا۷ سالشه الان میگه میخوام برم دکتر برای سومی تازه دنبال اینه دوقلو باشه.....

دختر بزرگش میگه مامان بیخیال شو بچه واسه چیه کوچیکه هم هییی میگه به دنیا بیار خاله من شاغله و قصد نداره کارش رو کنار بزاره همینطوریش به دختر بزرگش با وجود کوچیکه دعوا میکنه که باید فلان کارو کنی یا باید هر چیزی که میخوری واسه اینم بیاری و بارها هم خودش هم همسرش بهش به خاطر کوچیکه دعوا میکنن....

شوهرش از لحاظ مالی ok ولی خیلیییی باهم مشکل دارن حتی یه بار شوهرش به دختر بزرگشون گفته اگه دوتا بچه نداشتم طلاق میگرفتم و خب خالم هم میگه این دوتا ۱۲ سال پیش هم اوج بدبختیاشون بود از اون روز به بعد همش دعوا....

نمیخوام دخالت کنم تو زندگیشون و چیزی هم نمیگم بهشون ولی خب دلم میخواد بدونم اگه شما بودید بچه دار میشدید.....

توکل یعنی: خدایا من سعی خودمو کردم بقیش با خودت🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم واسه دختر بزرگه میسوزه بیچاره همین طوریش دارن بهش دعوا می‌کنن...

حالا فکر کن باز بچه دار بشن....

مشکل خواهر شما تعداد بچه نیست اگه رفتار خودشو همسرش تو خونه خوب باشه ده تا هم بیاره به نظرم اشکال نداره.خواهرت باید به همسرش احترام بذاره اونم متقابلا به خواهرتون محبت کنه.این یعنی یه محیط خوب برای تربیت بچه ها 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
مشکل خواهر شما تعداد بچه نیست اگه رفتار خودشو همسرش تو خونه خوب باشه ده تا هم بیاره به نظرم اشکال ند ...

متاسفانه این موضوع صفره تو خونشون همیشه دعوا وجود داره......

به دخترا هم فحش میدن همیشه متاسفانه ولی براشون کم نمیزارن🫠

دختر بزرگش درسش عالیه معدلش 19/۸۶شده حالا میگه اگه بچه دار بشن باید کمک کنم به مامانم و درسم ضعیف میشه.....🥺

متاسفانه این موضوع صفره تو خونشون همیشه دعوا وجود داره...... به دخترا هم فحش میدن همیشه متاسفانه ...

دو تا تاپیک آخریم خیلی میتونه به خواهرتون کمک کنه البته اگه خودش بخواد

تاپیک یکی مونده به آخری خلاصه برداری خودمه 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
دو تا تاپیک آخریم خیلی میتونه به خواهرتون کمک کنه البته اگه خودش بخواد تاپیک یکی مونده به آخری خلاص ...

مرسی واقا نگرانشونم‌....

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز