2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببخشید مثلا ماسک میخام بزارم فیلمش همشون ذکرمنبع روشونه من میخام بدون منبع بزارم 

اونموقع باید ادیت بلد باشین فیلم و عکسو ادیت کنین اون آرم رو بردارید 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
سلام ببخشید همکاری درفروش خوبه یا پیج روزمرگی بزنم پیجوببرم بالا بعدن تبلیغ بگیرم؟

سلام من دقیق نمیدونم ولی شاید اولی بهتر باشه 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

سفارش تولید محتوا، کلید طلایی رشد کسب‌وکار شما است. با تولید محتوای باکیفیت و هدفمند، می‌توانید به‌سرعت در موتورهای جستجو دیده شوید و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب کنید. محتوای جذاب و آموزنده، اعتماد مخاطبان را جلب کرده و آن‌ها را به مشتریان وفادار تبدیل می‌کند. همچنین، با تولید محتوای متناسب با نیازهای مخاطبان، می‌توانید نرخ تبدیل را افزایش داده و فروش خود را بهبود بخشید.

ما در تیم تولید محتوا نیک نویس به شما کمک می‌کنیم تا هویت برند خود را تقویت کنید و در بازار رقابتی، از رقبا پیشی بگیرید. متخصصان ما با شناخت عمیق از کسب‌وکار شما، محتوایی تولید می‌کنند که دقیقا با نیازهای مخاطبان شما همخوانی داشته باشد. همین حالا با چند کلیک ساده و عضویت در سایت، محتوای مورد نیاز خود را در نیک نویس سفارش دهید.