hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 عنوان محتوا 133 بازدید | 22 پست من میخام پیج بزنم مطالب دانستنی بزارم ازکجا بیارم اون مطالبو؟ 1402/02/20 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 دقیق نمیدونم از کجاولی لطفا از هر سایتی نباشه از کتب معتبر باشه تا شما یه گام بزرگ در جهت از بین بردن دروع ها و خرافات منتشر شده برداشته باشید 🌹 گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 دقیق نمیدونم از کجا ولی لطفا از هر سایتی نباشه از کتب معتبر باشه تا شما یه گام بزرگ در جهت ا ... کتب معتبر ازکجا پیدا کنم
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 کتب معتبر ازکجا پیدا کنم از کانال های تلگرامی یا برنامه هایی مثل کتابراه گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 از کانال های تلگرامی یا برنامه هایی مثل کتابراه سایت ها پول میگیرن برا محتوا؟
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 سایت ها پول میگیرن برا محتوا؟ منظورتون چه جور سایتی هست ؟ گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 منظورتون چه جور سایتی هست ؟ سایت های تولید محتوا گوگل زدم اورد اونارو میگم کتابراه هم پولیه
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 منظورتون چه جور سایتی هست ؟ ازگوگل مطالب بردارم نمیشه؟
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 سایت های تولید محتوا گوگل زدم اورد اونارو میگم کتابراه هم پولیه اهان بله پولی ان کتابراه هم کتاب رایگان داره ولی پولی هم داره گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 ازگوگل مطالب بردارم نمیشه؟ چرا نشه فقط منبعشو چک کنید که درست و معتبر باشه گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 چرا نشه فقط منبعشو چک کنید که درست و معتبر باشه ازکجا بفهمم معتبره
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 ازکجا بفهمم معتبره بعضی سایتا بعد از تموم شدن مطلب زیرش ارجاع میده به یه کتاب یا یه شخص بزرگ ولی بعضیا همونطور فقط درج شده اصلا معلوم نیست مطلبو از کجا آوردن گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 بعضی سایتا بعد از تموم شدن مطلب زیرش ارجاع میده به یه کتاب یا یه شخص بزرگ ولی بعضیا همونطور فقط درج ... ممنون
hastikhonom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 613 بعضی سایتا بعد از تموم شدن مطلب زیرش ارجاع میده به یه کتاب یا یه شخص بزرگ ولی بعضیا همونطور فقط درج ... به نظرتون مطالب دانستنی خوبه یا آرایشی برای اینستا؟کدوم مخاطب زیاد داره؟
حوض_نقاشی عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1572 به نظرتون مطالب دانستنی خوبه یا آرایشی برای اینستا؟کدوم مخاطب زیاد داره؟ دانستنی بهتره و آرایشی مخاطبش بیشتره گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم صد کار کنی که مِی غُلامست آن را