2789

قهوه ای مثل عن

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاه

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

رزگلد 🚶🏼‍♀️

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

این 💩رنگی

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))