2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 106 پست
حالا ی کاربر مرد اومده تو تاپیک میگه اپراتور لیزر میگه هیچوقت دنبال صورتی سفید نگردید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣م ...

😂😂😂😂😂😂😂

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم بیشتر رویاییه تصوراتش😂😂 منم شرایط اولی شما رو دارم متاسفانه😔

دقیقاً.😂😂ببین باور کن اکثر آدما همینن حتی مردا و حتی بچه های کوچیک هر چی سن بالا تر میره بر اثر تغییرات هورمونی نواحی تناسلی تیره تر می شه.

داداش من ۱۱ سالشه کم کم بدنش داره تغییر می کنه من ازش ۱۵ سال بزرگ ترم و از بچگیش تک تک تغییرات بدنش رو دیدم و الان حتی روی ساق پاهاش هم ترک پوستی افتاده،،بدنش تیره تر شده چون سنش داره بیش تر می شه و حتی بچه ها با دوران نوزادیشون رنگ آلت تناسلیشون فرق داره نمی دونم بعضی از مردا چه منطقی دارن که میگن صورتیه!!😐😐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
امروز خیلی گریه کردم ، دیگه ما هر دو خانوم هستیم حس همو درک می کنم  استرس اینکه بعد از عقد یهو ...

اگه گفت تیره اس بگو بدن تو اون قسمتش چرا تیره اس؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
لعنت😂😂😂 ترکیدم از خنده 😆😆😆😆

بخدا 

پررو حالا داره از سایز میگه ک نهایت 20سانتشو بتونی جا بدی😐🤣

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
اگه گفت تیره اس بگو بدن تو اون قسمتش چرا تیره اس؟؟

من کلا ادمیم که اصلا ایراد نمی گیرم از بدن طرفم 

همجورع دوسش دارم 

و همچیش واسم قشنگه 

واقعا ناراحتم می کنه که بهم میگ صورتیه؟

خب منی ک صورتی نیست 

وقتی اون اینجوری میگ اعتماد به نفسم میاد پایین

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!
اخه گلم مردا منطقی حرف نمیزنن ک 😂

مردا از بس پشم ندارن این چیزای بدن خودشون رو نمی بینن فکر می کنن بدن زنا فقط تیرگی و ترک پوستی و....داره.😕😂

خودش پوستش سبزه تندهه ی بار بهش نگفتم ولی خیلی اعتماد به نفس دارهه

توام اعتماد به نفس داشته باش.

من ته دلم می گفتم نکنه ایراد بگیره که اگه می گرفتم خودمو به خاطرش تغییر نمی دادم فقط از چشمم میفتاد ولی بروز نمی دادم و بعد دیدم نبابا کلاً تو فاز این چیزا نیست.

توام اعتماد به نفس داشته باش. من ته دلم می گفتم نکنه ایراد بگیره که اگه می گرفتم خودمو به خاطرش تغی ...

ایرادی هم بخواد بگیرهه نمیتونی بگی اره رلمه ازش سرد بشی و کات کنی 

اگ واقعا بخاد چیزی بگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم

روحیم بهم میریزهه

دوس دارم بهش بگم صورتی نیس ولی روم نمیشه 

حالم خیلی بدهه

اصن موندم چ کنم 

توام اعتماد به نفس داشته باش. من ته دلم می گفتم نکنه ایراد بگیره که اگه می گرفتم خودمو به خاطرش تغی ...

خب عزیزم همسرتون بهتون از قبل نگفته بود که چ رنگیه

همون لحظه خودش دید 

ولی این از الان هی میگ چ رنگیه

اعصابم بهم میریزهه

من کلا ادمیم که اصلا ایراد نمی گیرم از بدن طرفم  همجورع دوسش دارم  و همچیش واسم قشنگه&nb ...

ببین بهش رُک و راست بگو صنعت پ.ورن سازی انقدرررر گسترده و عظیمه که نمیاد تیرگیای بدن و این چیزا رو تو فیلما نشون بده و کلی هزینه می کنن عمل می کنن،،کرم پودرای قوی می زنن،،نور پردازیای حرفه ای انجام میدن که تیرگیای بدن مشخص نشه چون جذب مخاطب باید انجام بدن و سود کنن پس واقعیت با تخلیات فرق داره.

اونم زیاد عکس و فیلم دیده رویایی فکر می کنه،،واقعیت همینه و اگه چیزی گفت اول اینو بهش بگو و باز اگه دیدی گفت بهش بگو هر وقت تو بدنتو برای دلِ من تغییر دادی بیا بعد راجب بدن من بحث کنیم.