2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 106 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ابن چیه شده تیکه کلام مردای ایرانی سفید صورتیه  پلشتا  بگو ن ذغاله 😏

لااااااااااااااااااااییییییییکککککککککککککک

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
بخدا ما زنا پروشون میکنیم بنظرم خود مردام پر از ایرادن انگار فقط خانونا ساخته شدن برای همین چیزا

دقیقن خودشون ی بدبو و سیاهن ادم وحشت مبکنه نگاشون مبکنه😂😂حالا میان از خانوما ایراد میگیرن

البته من مجردم از اطرافیانم شنیدم اینچیزارو😅بخصوص نیتی سایت

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

من هنوز نمیدونم مال خودم چه رنگیه😶

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
دقیقن خودشون ی بدبو و سیاهن ادم وحشت مبکنه نگاشون مبکنه😂😂حالا میان از خانوما ایراد میگیرن البته م ...

منم مجردم

چی بگیم والا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

لیزر میگن خوبه..اگه اضاف وزن داری لاغر کن.‌.ولی بنظرم راستشو بهش بگو..بگو اون چیزی تو فیلما میبینی و ...

دقیقا باید اینجور بگه ک فک نکنه چ خبره..کیفیت رابطه وعشق بینتون از رنگ اونجا بنظرم خیلی مهم تره

ابن چیه شده تیکه کلام مردای ایرانی سفید صورتیه  پلشتا  بگو ن ذغاله 😏

آخه مال خودشون بلوری و صاف و براق و صورتیه😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔