2777
2789
عنوان

وقتی کسی غیبتتون میکنه یا مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مذهبی هستی : 

غیبت مثل خوردن گوشت برادر مرده هست و کار بشدددددت ناپسندیده ایی تو کل دین ها هست(عملا دارن به خودشون ظلم میکنن)

بذار خون خودشونو کثیف کنن تو چرا حرس بزنی ؟ 

ینی اونقدر درگیرند و بدبختن که ذهنشون درگیر تو میکنن . رها کن و اهمیت نده .

مهم اینه اگه جرأت شو داشتن جلوی روی خودم حرفاشون رو میزدن نه پشت سرم 

اهمیت نمیدم 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اونا عیب بقیه رو میگن ک عیب خودشون پوشیده بشه

خانومه خودش متاهل به مرد متاهل هم دوسته. من هیچ وقت زبون باز نکردم بگم جایی اینو. هربار هم با هم دیدمشون خودم رو میزدم به ندیدن. هنوزم هیچ جا حرفش رو نه میزنم نه میگم با اینکه زن اون آقا دوستمه. واگذار کردم به خدا

خدایا مرسی  
برای اولین بار امروز بچه دوساله و 5 ساله ام رو کتک زدم چون عصبی بودم. 

😑😑عصبی بودی خودتو کتک میزدی با بچه چیکار داری آخه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

مگه باید بد باشی تا کسی پشت سرت حرف بزنه 

اینایی که گفتی برای رسول خدا هم بوده 

سوره ناس رو بخون 

رو واژه ( من شر الوسواس ) عمیق شو 

دعا کن 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
برای اولین بار امروز بچه دوساله و 5 ساله ام رو کتک زدم چون عصبی بودم. 

نه تورو خدا گناه دارن حیف آدم های بی ارزش نیس آدم  پاره تنش اذیت کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

صبر کنید,الغیبه اشد من الزنا,پیغمبر فرمود عمل غیبت کننده مانند کسی است که نعوذ بالله در خانه کعبه با مادر خود زنا کند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است