2777
2789
عنوان

قدتون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 105 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم راضیم از قدم ولی خب اگه کوتاه تر بودم خوب میشد😂در کل خدا کسی رو راضی نیافریده قد بلند هم دردسر ...

ولی با این حال خوبه😂⁦❤️⁩

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
یه پدهای افزایش قد هیت داخل کفش میزارن مثل کفی هست سایزهای مختلف داره از کالای پزشکی تهیه کنید.من خو ...

یعنی فقط وقتی کفش پاته قد بلندی؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

قدتون خوبه دیگه متوسط عالی  دیگه بیخود ناراضی نباشید لطفا😄⁦❤️⁩

😂❤️چشم

ولی تا عددشو به 168 نرسونم ول نمیکنم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره ولی اینا زیادی بلندن پسرا که 185 به بالان خانوما هم 170هستن 

حالا باز برای خود من به شخصه اونایی که قدشون بالای ۱۷۰ هیچوقت اشاره ای به این موضوع نکردن جالبه اونایی که بین ۱۶۰ تا ۱۶۵ هستن خیلی حرف میزنن انگار قد خودشون ۱۸۰

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!