2821
2789
3 میلیارد... ولی مال من نبود 😅حالا بیا ثابت کن

عه خیلی بوده ک 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تو حسابت ثابت باشه زیاد کاری ندارن... حساب من مدام میریختن برمیداشتن، از این حساب به اون حساب... ...

ای بابا.. بازم بنظرم اعتراض بزن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
حالا انگار باز ریختن برام یارانه رو.... 300 تومن🤣🤣فک کنم پیگیری کردن

خب خداروشکر خوشحال شدم برات 😂

برم یه سفر خارج کشور.... 😁😁

سوغاتی هم باهاش بخر🤣

حتما یکی دیگه زده براتون چون هنو یارانه نریختن

نه یارانه ست رفتم تو سایت زده دهک 3 البته این مال سال 1400 هست شوهرم کار میکرد دهک سه بودیم الان دیگه یکسال بیکار