2821
2789
عنوان

کتک زدن معلم 😐

210 بازدید | 13 پست

داداشم کلاس دومه بعد امروز اومد خونه گفت مامان زنگ ورزش به معلم ورزشم گفتم نمیخام برم تو تیم ستار  میخام برم تو تیم دوستم مازیار بعد اینو که گفته بود معلم ورزشه دو تا پس سری ازش گرفته بود گفت مامان میخواستم گریه کنم خیلی محکم زد صداشو شنیدم 😑

با این معلمه چیکار کنیم که به سزای عملش برسه؟؟

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

برو سرش بزار ازپسرت عذرخاهی کنه ،،،البته احتمالا شوخی کرده

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید شوخی کرده 

البته صبر کنید اگه تکرار شد بعد برید مدرسه شکایت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مستقیم برو بازرسی اموزش پرورش ناحیه تون خیلی خونسرد شکایتتو مکتوب کن اصلا هم معطل مدزر و معاون نشو ودرخواست بازبینی دوربین حیاط توساعت و تاریخ دقیق رو بکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
حالا یه پس گردنی بوده دیگه....دوره ی ما چی بود پس...از بس با خطکش چوبی زدن تو دستمون ......

ما هم میزدن  اون دوران آلان حق ندارن بزنن

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

پ شوخی اینجوری  مرتیکه گنده خجالت نمیکشه

تو مدارس پسرونه متاسفانه عادیه🤦

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨