یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
من قبلا زدم،هیچ وقت کمر دارد نگرفتم،موقع زدن باید کمر صاف و شونه هابه سمت عقب باشه
پنج انگشت ک مث هم نمیشه این یک
میگم ک من با مربی کار میکردم مربی هم دوستمه وزنمم بالا بود
خوب پیش میرفت راحت میزدم
اما ی شب یهو کمرم قفل کرد ک فقط جیغ میزدم لال شده بودم بعدم دکتر قدقن کرد
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اهان،ببین بازم رو حرفم هستم طوری ایستادی که حلقه روی کمرت افتاده،صاف نبودی،مربیان اکثرا تذکر نمیدن،و ...
نه دیگه بدبختی پیاده روی هم نمیتونم برم وزنمم هی میره بالا☹️
رژیمم نمیتونم بگیرم تف ب شکمو بودن بیاد😂
نه دیگه بدبختی پیاده روی هم نمیتونم برم وزنمم هی میره بالا☹️ رژیمم نمیتونم بگیرم تف ب شکمو بودن بیا ...
ببین من در ماه دوروز به خودم میگم رژیم آب بگیرم ینی روغن و قندو کلا از غذام حذف می کنم،بااین کار با بدنم شک وارد میشه و میوفتم به چربی سوزی و استپ وزنیم میشکنه،از روزای بعدهم باکالری شماری هرچی دلم بخواد میخورم
ببین من در ماه دوروز به خودم میگم رژیم آب بگیرم ینی روغن و قندو کلا از غذام حذف می کنم،بااین کار با ...
چ جالب بدبختی اینه من نمیتونم این قند و حذف کنم وگرنه مصرف روغن در روز سه قاشقم ندارم برا کل. خونه☹️خیلی خیلی پایینه چربی مصرفش مثلا امروز خورشت و بدون روغن گذاشتم پخت خیلیم خوشمزه شده بود یا رب رو سرخ نمیکنم اگه سرخ کنم با روغن خیلی کمم