2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خونوادت انقد محدودت کردن که ندونستی سوار چه ماشینی بشی و چه ماشینی نشی اره؟ 💔💔

کنار خیابون بود کلی ماشین دیدم پراید نشستم تو ماشین من فوبیا دارم نتونستم عکس المعل نشون بدم

کنار خیابون بود کلی ماشین دیدم پراید نشستم تو ماشین من فوبیا دارم نتونستم عکس المعل نشون بدم

الان کجایی؟؟

من میترسم خونوادت بفهمن بیشتر محدودت کنن😔

برو با دکتر مشورت کن ولی نذار اونا بفهمن

تو‌ماشین این کارو کرد؟

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
الان کجایی؟؟ من میترسم خونوادت بفهمن بیشتر محدودت کنن😔 برو با دکتر مشورت کن ولی نذار اونا بفهمن

دیگ چ فایده دکتر رفتم گفت ترمیم کنیم فایده نداره میفمن داییم گفت شکایت نکنیم جز شلاق و ابرو ریزی چیزی عاید نمیشه

دیگ چ فایده دکتر رفتم گفت ترمیم کنیم فایده نداره میفمن داییم گفت شکایت نکنیم جز شلاق و ابرو ریزی چیز ...

اخه هر دکتری ترمیم نمیکنه که مخفیانه انجام میدن

بنظرم بیخیال باش هرموقع خواستی ازدواج کنی اون موقع برو ترمیم. نمیفهمن نترس. الکی اونجوری گفته. اصلا فکرشم نکن قربونت بشم میدونم سخته ولی فراموش میکنی کم کم

اخه هر دکتری ترمیم نمیکنه که مخفیانه انجام میدن بنظرم بیخیال باش هرموقع خواستی ازدواج کنی اون موقع ...

به مامانم گفتم و دوباره رفتم دکتر گفت پرده سالمه پایینش زخم  دیده اونم خودش ترمیم میشه دوباره دیشب رفتیم دکتر گفت پرده سالمه فورشت پاره شده خدا رو شکر خون فورشت و دیده ترسیده در رفته به بکارت نرسیدع حالا ۴ روزه درد دارم برا پارگی فورشت چیکار کنم خوب بشهء