2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت کنم خانوادم میفمن بعدم سن بالا بود نهایتا پول بگیرن دیه میخوام  چیکار کنم پول

از حقت نگذر.خبر مرگش.اشکال نداره خودت اول برو شکایت کن نزار ب خونواده برسه یا حداقل ی بزرگتر بهش بگو ک راحتتری مث مادر یا پدر یا خواهر بزرگتر.تنها نباشی بهتزه

شکایت کنم خانوادم میفمن بعدم سن بالا بود نهایتا پول بگیرن دیه میخوام  چیکار کنم پول

اخرش که میفهن باکره نیستی صدتا تهمت میزنن بهت

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

برام جالبه میگی خانواده بفهمن بیچاره میشم مگه دوست پسرت بوده که میترسی بگی بعدشم یه نفر بهت تجاوز کرده خودت که نخواستی از قصد پس به خانواده بگو که داشتی میرفتی جایی سوار یه ماشین شدی بهت حمله و تجاوز کرد 

۲۲ سالمه تازه میخواستم ازدواج کنم تابستون اره یکی

اگه اونجایی که سوارت کرده دوربین بوده و خودت دوست داری پیگیری کن    ولی من باشم هیچ کاری نمیکنم راحتم ازدواج میکنم پرده جوش میخوره   بخوای شکایت کنی اون قدر پاسکاریت میکنن و مجبورت میکنن با جزئیات شرح بدی انگار دوباره داره بهت تجاوز میشه پس بی خیال