2777
2789
چرا باور نمیکنم؟

منم باور نمیکنم خیلی تابلو داره میندازه گردن راننده تخیلی!!! مگه میشه مگه داریم  مگه کشششششکه راننده یه دخترو ببره تا اووون حد پیش بره تجاوز کنه اینم ریلکس بیاد تاپیک بزنه

گزارشش بزنید

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم باور نمیکنم خیلی تابلو داره میندازه گردن راننده تخیلی!!! مگه میشه مگه داریم  مگه کشششششکه ر ...

سندرم دست بیقرار دارید؟ی دیقه بذار ببینیم چی میگه

درخواست دوستی نمیپذیرم
اصلا نترس الان ترس جایز نیس.برو شکایت کن حمام نرو با همون لباس برو.ردش بمونه.پدرش  درمیارن

شکایت کنم خانوادم میفمن بعدم سن بالا بود نهایتا پول بگیرن دیه میخوام  چیکار کنم پول

اجرای مدنی تجاوز و راهکاری برای حمایت از بزه دیدگان زن تجاوز جنسی پیش بینی نموده است که در موارد زنای به عنف در صورتی که زن باکره باشد، مرتکب علاوه بر مجازات مقرر ، به پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل نیز محکوم می شود و در صورتی که باکره نباشد، فقط به مجازات و پرداخت مهرالمثل محکوم می گردد.

>*
شکایت کنم خانوادم میفمن بعدم سن بالا بود نهایتا پول بگیرن دیه میخوام  چیکار کنم پول

اگ میترسی یعنی خودت یکاری کردی درسته؟

الان باید عصبانی باشی بگی پدرشو در میارم

الان وقت این نیس بگی خانوادم میفهمن... مگر اینکه باهات قرار داشته و نسبتی باهم داشتین