بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم چهارمی رو آورده ناخواسته تا ۵ ماهگی نمیدونست بارداره
ولی خب خیلی باحاله بعد از سال ها یه نوزاد 😅😅😅
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
خداروشکر که هردونعمت رودارین وخداحفظشون کنه اگه وضع مالیتون خوبه بیارین بچه زیادش خوبه همیشه یکی پیش ...
گل پسرهای شما رو هم خدا براتون حفظ کنه وضع مالی متوسط من چون خودم توی خانواده کم جمعیت بودیم دوست دارم بچه هام سه تا باشن ولی از آیندشون میترسم چی به سرشون بیاد خیلی فکرها
گل پسرهای شما رو هم خدا براتون حفظ کنه وضع مالی متوسط من چون خودم توی خانواده کم جمعیت بودیم دوست دا ...
ممنون عزیزم ،انشالله که بتونین بهترین تصمیم روبگیرین اینم بگم بچه اگه عقل وهوش خوبی داشته باشه میتونه خودشوبکشه بالامن خاله ام چهارتاپسرداره که توخونواده باوضع مالی متوسط دنیااومدن ولی انقدرهوش بالایی داشتن هرکدوم بهترین شغل هارودارن وبااینکه ازدواج کردن کمک خرج پدرومادرهم هستن یعنی اگه خاله ام پسراشون نبودن زندگی خیلی سختی میگذروندن چون شوهرخاله ام پیرشده ونمیتونه کارکنه