2777
2789

میرم تو 29..

کاش منم چند تا دوست داشتم برام استوری می‌ذاشتن 

کاش دختر خاله دختر عمو هام برام هدیه میگرفتن 

کاش دوستام حداقل یادشون بود

کاش داداشم حداقل یه بار هدیه میداد بهم

کاش شوهرم یه بار هدیه میخرید برام

خودم تولد همه براشون همه کار میکنم

از دوستا تا فامیل و خانواده 

اما حداقل یک نفر.. من براش مهم نیستم. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

تولدت مبارک عزیزم بهترینها نصیب قلبت چرا خودت واسه خودت ی جشن نگرفتی گل جان

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه هو از کار بچم عصبانی شدم 

انگار کلی غصه تو دلم بود.. چند بار جیغ زدم

بعدم در جا سرم درد گرفت.. 

اومدم تو تخت بخوابم.. 

برا خودم آرایش کرده بودم.. موهامو فر کرده بودم صبح

ولی چه فایده من یه ادم تنهام

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززززدلم نازنینم دوست ندیده ام تولدت هزاران بار مبارکت باشه الاهی خدا به زندگی و دل و ذهنت آرامش و خوشی بده.امیدوارم انقدر شاد باشی که ناملایمتی های این روزا و رفتار آدما دلت رو نشکنه💕💕💕💕

عزیزم... تولدت مباررررک صدوبیست ساله بشی ،🎊🎉😻🫂توهم دیگ کادو نگیر اصلا همه چیز باید دوطرفه باشه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

تولدت مبارک عزیزم 😍❤️

اصلا خودم برات تاپیک میزنم به جای استوری 😍😍😍

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

تولدت خیلی خیلی مبارک باشه دختر خوش قلب. کاش خودم پیشت بودم محکم بغلت میکردم میبوسیدمت. خدا چه لطفی کرده به اطرافیانت که تو رو کنارشون قرارداده و خودشون حواسشون نیست. پهنه ای از بهشت و صدها اردیبهشت دیگر، در انتظارت.... تولدت مبارک مهربون💕😍

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
یه هو از کار بچم عصبانی شدم  انگار کلی غصه تو دلم بود.. چند بار جیغ زدم بعدم در جا سرم درد گر ...

هیچ عیبی نداره گل دختر اردیبهشتی منم شنبه تولدمه ولی شاید مثل تو تنها باشم اون روزو😉برای خودت زندگی کن و برای دل خودت شاد باش ...دوست داری ی چتر بردار برو زیر بارون یکم قدم بزن ی چند شاخه گلم بخر برای خودت(تهران بارونیه)

عزیزممم تولدتون مبارک😍😍

انشاالله بهترینا سهم زندگیت بشه 💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!