2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

148 بازدید | 12 پست

خانوما من دوروز دیگه موعدمه 

صبح زود بی بی چک گذاشتم منفی بود تا نیم ساعتی 

بعدش خوابیدم بیدار شدم رفتم بندازمش دور دیدم مثبته 

خلاصه گفتم یکی دیگ بزارم 

ک اون جای خط تی یه خط سفید افتاد 

بعد ساعتا دو یه دونه گذاشتم اونم اولش منفی بود

بعد رفتم حموم و حاظر شدم برم بیرون چشمم خورد بش دیدم اونم یه هاله افتاده 

بلاخره مثبته یا منفی؟ 

اعتبار نداره جواب بعد از سه دقیقه اول 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی چک رو حداقل یک هفته بعد از عقب انداختن میزنن ن دوروز قبلش، و اینک احتمال خطا هم داره برو آزمایش

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

عزیزم خطی که تا ده دقیقه بیفته معتبره منم یبار بی بی چک زده بودم بعد ساعت ها هاله انداخت ولی مثبت نبود.

یکی هم اینکه فردا اول صبح امتحان کن انشالله مثبت باشه😍

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

بنظرم مثبته

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

عه مال منم همینطوری شد تو تاپیکام هس اولش منفی بود بعد هاله انداخت. البته من دومیو زدم مثبت شد و اینکه پنج روز از موعدم گذشته بود. من حدس میزنم باردار باشی ولی هنوز بتات پایین یکم صبر کن چندروز بگذره بعد بزن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡