2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
اره درسته ولی اخه چرا طرفای ما این چیزا زشت بنظرمیان اخههه چرا...اگ پسره پنج تاهم طلاق داده بود میگف ...

بهتربود جلسه اول میگفت و دلیل جداییشم میگفت خود پسرا مخالفت نمیکنن ولی خانوادشون ممکنه من گفتم به کسی نگو ولی خودم به خواهرشوهر مادرشوهرم گفتم اوناهم مشکلی نداشتنو قبول کردن شناسنامم تغییردادم اسم نامزدسابقمو حذف کردم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چرااینجا دختری ک حتی عقد یانامزد بوده اگ بهم بخوره نباید بایه پسر مجرد ازدواج کنه!!!

فرهنگ ها هنوز بعضی جاها عقب مونده

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتربود جلسه اول میگفت و دلیل جداییشم میگفت خود پسرا مخالفت نمیکنن ولی خانوادشون ممکنه من گفتم به کس ...

ترسیدیم بگیم قبول نکنن چون واقعا خیلی خونواده ی خوبین پسره هم ک واقعا اقاس گفتیم چن جلسه بیان شاید ازخاهرم خوششون اومد بعدن گفتیم براشون مهم نباشه

فامیلمون چهارسال عروسی کرده بود جداشداونم بایه پسرازدواج کرد هیچ کسی هم نمیدونست واقعا این زمونه این حرفا دیگه ارزشی نداره

ترسیدیم بگیم قبول نکنن چون واقعا خیلی خونواده ی خوبین پسره هم ک واقعا اقاس گفتیم چن جلسه بیان شاید ا ...

خانواده خوبی باشن قبول میکنن همیشه این چیزارو جلسه اول یادوم بگید حتماهم خواهرت خودش به پسربگه چه بعداازدهن کسی نشنوه 

خانواده خوبی باشن قبول میکنن همیشه این چیزارو جلسه اول یادوم بگید حتماهم خواهرت خودش به پسربگه چه بع ...

باشه خیلی ممنون ازراهنماییتون...حالا شب میام میگم چیشداخرش

باشه خیلی ممنون ازراهنماییتون...حالا شب میام میگم چیشداخرش

ان شاالله هرچی خیروصلاحشه بشه❤️