2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست

هیچی از روراستی بهتر نیست ..خواستگار منم هفته پیش خانم های خانوادش اومدن و گفتن قرار بوده با دختر عمش ازدواج کنه به خاطر آزمایش خون منصرف شدن ..جالب بوده خود پسر اصرار داشته بگه تا بعدا از زبون کسی نشنویم 

سینگل به گوری تا ابد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن میگیم نمیخاییم ک قایم کنیم فقط نمیدونیم چطور و ب کدومشون بگیم

به همون پسره بگید اون اگه صلاح بدونه خودش به خانوادش میگه

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
قبول کرد؟

دارم میگم همسرم🤐 قبول کرد خب چرانکنه خلاف شرع که نکردم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

قبلشم چند نفردیگه اومده بودن همشون قبول کردن و مسئله ای نبود براشون سراخلاقیاتشون ج منفی دادم 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
دارم میگم همسرم🤐 قبول کرد خب چرانکنه خلاف شرع که نکردم

اره درسته ولی اخه چرا طرفای ما این چیزا زشت بنظرمیان اخههه چرا...اگ پسره پنج تاهم طلاق داده بود میگفتن عب نداره ولی چون دختره مانمیتونیم بگیم

قبلشم چند نفردیگه اومده بودن همشون قبول کردن و مسئله ای نبود براشون سراخلاقیاتشون ج منفی دادم 

چرااینجا دختری ک حتی عقد یانامزد بوده اگ بهم بخوره نباید بایه پسر مجرد ازدواج کنه!!!