2777
2789
عنوان

یه چیز می‌خوام بگم 😔

110 بازدید | 10 پست

میگن اگه پدرت تو زندگی هرجور باشه تو ناخودآگاهت اونجوری شوهری رو انتخاب میکنید و میری سمتش 

با اینکه از بابات بدت میاد البته همه نه و میترسی شبیه اون گیرت بیاد همین اتفاق میفته و چشم باز می‌کنی میبینی همونی که ترسیدی شد 

یا اکثرا اون دخترایی که باباشون خوب نیستن اگر تو زندگی لطمه ببینن به خودشون میگن اگه بابام خوب بود شاید اینجور نمیشد 

یه چیزایی توی ناخوداگاه آدم هست که تو شاید خبر نداری ازش ولی هست و جود داره 

مثلا شما نگاه می‌کنی میبینی با اینکه الان و در حال زندگیت گل و بلبل هست و مشکلات زیادی نداری بازم افسرده ای میگی عجیبه با اینکه مشکلی ندارم چرا افسردگی دارم و میگی بی دلیل حالم خوب نیست در حینی که تو ناخودآگاهت یه چیزی از گذشته داره اذیتت می‌کنه تو نمی‌فهمی یه چیزی ضربه ای زخمی از قبل هست باهات که نمیدونی اینه که باعث افسردگیته 

هیچی تو زندگی از بین نمیره با گذشت زمان مگر اینکه درمان کنی 

🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخ قلبم🥺🥺🥺💔

چی شد عزیزم ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
وای که اگه شوهر من مثل بابام باشه سکته میکنم

🥲از لحاظ روانشناسی اینطور میگن 

کی همچین چیزی گفته کاملا برعکسه

شاید مال شما برعکس بوده 

ن اتفاقا من بابام فوق العاده آرومه ولی شوهرم بزن بهادر فقط کافیه یکی بگه بالا چشت ابرو میزنه ناکارش ...

همه اینطور نیستن روی اکثریت یه چیزی رو میگن نه همه 🌸انشاالله خدا پدرتون حفظ کنه