2777
2789
عنوان

امروز خیلی برآن عجیب بود

150 بازدید | 3 پست

صب اومدم دانشگاع من دانشگاه دوست خاصی نداشتم ولی کلاس کنسل شد مجبور شدم با یکی از بچه ها همینجوری شرو به تعریف کنم خلاصه گذشت ما انگار تازه همو پیدا کردیم حسابی درد دل کردیم بعدم اون منو بستنی دعوت کرد و قرار شد باهم بریم بچرخیم و باشگاه بریم 

بعد  یدفه سر کلاس با دوتا ترم بالایی ک از قبل اکی بودم حرف زدیم بعد گفتن بهم بریم سلف خلاصه رفتیم برام چایی خریدن و باهم تا همین الان بودیم 

حالا شانس منو ببین یه  روز هیچ کس نیست باهش حرف بزنم یه روز همه دعوتم میکنن 🤣🤣🤣حس میکنم اون اولیه ناراحت شد ازم چون وقتی رفت سلف  کلی بهم گف بیا نرفتم 😅😅😅اصن عجیب بود برام ‌ 

پ.ن:من وافعا داشتم ادیت میشدم تو دانشگاه چون هیچ دوستی نذاشتم تا همین هقته ‌ خیلی تنها بودم واسه همبن برام امروز عجیب بود چون آدم بشدت رفیق بازیم و اینجا مهمان هستم واسه همین دوستی ندارم😂😂😑😑😑😑

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

والا کاش با هیچکس تو دانشگاه دوست نمیشدم تنهایی راحت تر بودم تا یه سری داستانا

نه تنهایی هم خیلی سخته واقعا.  اصن بی خاطره میگذره روزا.   من میخام روابطم با اولیه محکم کنم نمیدونم چجوری انگار هنوز خجالت می کشم کلا من دیر اکی میشم با آدما ولی وقتی بشم ولشون نمیکنم 🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تنهایی هم خیلی سخته واقعا.  اصن بی خاطره میگذره روزا.   من میخام روابطم با اولیه محکم ک ...

با همون اولیه اوکی شی بهتره تا ترم بالایی

مثلا توام یه روز دعوتش کن برید قهوه بخورید

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
2790
2778
2791
2779
2792