2777
2789
عنوان

‌‌‌‌حقق😂😂💔

265 بازدید | 13 پست

‏اگه الان بابام یه مقدار دیگه صداش رو موقع تبریک گفتن با تلفن ببره بالا، می‌تونه اولین صدایی باشه که موجودات فرازمینی از کره زمین دریافت میکنن.

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

معانی مختلف مُردن در ایران 

می میرم برات : عاشقتم

بمیرم برات : خیلی دلم برات می سوزه

برو بمیر : دیگه نمی خوام ببینمت

می مُردی ؟ : چرا کاررا انجام ندادی؟

مُرده بودی : چرا نگفتی ! 

نمُردیم و ... : بالاخره اتفاق افتاد

مُردیم تا ... : صبرمان تمام شد 

من بمیرم ؟؟؟ : راست می گویی

مُردم : خسته شدم 

مُردی؟؟؟ : چرا جواب نمی دهی؟ 

مُرده : بی حال و وا رفته 

مُردنی : نحیف و لاغر

کامل ترین زبان دنیا فقط فارسی ❤️✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من فقط اول اینکه گوشیو جواب میده سلاااااممم حااااااال شماااا احوال شمااااا همینطوری هم میکشه& ...

آرهههههه 

بعد همیشهههههه هم صدا رو تا آخر زیاد میکنن

وای بابای منم انقدر بلند حرف میزنه با تلفن 😖

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
معانی مختلف مُردن در ایران   می میرم برات : عاشقتم  بمیرم برات : خیلی دلم برات م ...

😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹