2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
مال منم یعنی قراره یه زن دیگه بگیره😭

نه هزارتا ادم هس که دوتا دارن توسرشون ینی دوتا زن دارن؟

به هرچی فککنی سرت میاد بیخیالی طی کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه برا ارامش استخاره میگیرن دوست عزیزم ؟  استخاره برا دودلی در دو تا کاره که سر دوراهی موندی& ...

خب این الان سر این جریان مردده 😐  نیتشو میگه اگه شد براش میگیره 

استخاره خوب و بد داره 

خب این الان سر این جریان مردده 😐  نیتشو میگه اگه شد براش میگیره  استخاره خوب و بد داره&n ...

قرار نیست که تصمیمی بگیره 

عقل داره عقل سلیم میگه اینا خرافاته 

استخاره که تعیین کننده اتفاقات نیست 

چرا همه این اتفاقا باید واسه من بیفته😭😭😭خیلی میترسم

وااااا دختر به خودت بیااااا 

چه اتفاقی افتاده برات این حرفا چیه میزنی انقد بیکاری میشینی فکر میکنی داستان میبافی همین میشه دیگه 

قرار نیست که تصمیمی بگیره  عقل داره عقل سلیم میگه اینا خرافاته  استخاره که تعیین کننده ا ...

من همیشه برای کارایی که نگران بودم گرفتم و خیلی خوب بوده حداقل خودم آروم میشم یا کلا انجامش نمیدم 

ایشون هم مردده نکنه ازدواجش موفق نباشه چه اشکال داره

وااااا دختر به خودت بیااااا  چه اتفاقی افتاده برات این حرفا چیه میزنی انقد بیکاری میشینی فک ...

همش میترسم بچمو ازم بگیرن دارم دیونه میشم میگم بدون این بچه چطور زندگی کنم 😭😭

ببین وقتی بین دو راهی هستی خب البته بعداز مشورت وفکر کردن واینا ...

داخل گوگل سرچ کردم دیدم نوشته خرافاتن ولی چندین نفر گفتن اره واسه ما همچین چیزی پیش اومد بیشتر یادم میاد استرس میگیرم میگم نکنه واقعیت داشته باشه همش میگم تمام خرافاته بد باید واسه من بیفته نکنه اتفاقی بیفته

از آینده خیلی میترسم