2777
2789

نزدیک خونم فروشگاه شیرینی فروشی هس و فروشنده میخواد قبلا سه سال پیش یه ماه باهاشون کار کردم ادم خوبیه صابکارم اما به خاطر حقوق کمش نموندم الان بهم میگه 7 ساعت کاری 4500 و 5 دقیقه هم محل کار خونه نمیشه حقوقم رو سر وقت داد اون موقع 

الان جایی که مشغول به کارم نیم ساعت راهه با اتوبوس میرم میام ماهی تقریبا 300 تومن کرایه اتوبویم میشه 8 ساعته کاریه به علاوه ناهار بدی که فقط داره حقوق رو دیر میده حقوقم اینجا 5 تومنه 

شیرینی فروشی ک بهتره چرا نمیری

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرینی رو انتخاب میکردم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

وای شیرینی رو برو فک کردن نداره 😂

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

خب بخوای اون ۳۰۰تومنو حساب کنی کلا برای۴۷۰۰میوفته پس من اگه بودم شیرینی فروشی روانتخاب میکردم هم ساعت کاریش یک ساعت کمتره هم درزمان وهمه چی صرفه جویی میشه

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍