2789
عنوان

هری پاتر

298 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من تازه همه قسمتهای هری پاتر رو دیدم سه جاش برام خیلی خاص بود

یکی اونجا که هری پاتر میترسید به خاطر شباهتهاش به ولدمورت شبیه اون بشه که دامبلدور بهش گفت شباهتهات به کسی تعیین نمیکنه تو چه کسی هستی، بلکه انتخابهای ما نشون میده کی هستیم

یکی هم اونجا که وقتی از چیزی خیلی میترسیدند با گفتن مسخره شو، میتونستند مدیریت ذهنی کنند

و وقتی تاریکی و اشباح سیاه نزدیک میشدند بهترین و قویترین خاطره خوبشون رو که به یاد میاوردند میتونستند در برابر تاریکی ها از خودشون محافظت کنند 

شماها براتون کجای فیلم قشنگ بود

پر باز کن پرواز کن، سلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هری پاتر و اتفاقاتش خیلی شک بهم وارد کردو مثله یه غم رو دلم مونده.با اینکه خیلی ساله از خوندن کتابها ...

منم دلهره میگرفتم میدیدم .. گاهی خواب مار اینا هم میدیدم ولی غمش رو نمیدونم ‌‌.. اگه هنوز مثل غم تو دلت مونده بریز بیرون دلت باز شه

پر باز کن پرواز کن، سلام
منم دلهره میگرفتم میدیدم .. گاهی خواب مار اینا هم میدیدم ولی غمش رو نمیدونم ‌‌.. اگه هنوز مثل غم تو ...

چه جوری بریزم بیرون؟به نظرت یه بار دیگه بخونم حالم بهتر میشه؟ممکنه خاطرش توذهنم از حالت غمگین دربیاد؟

چه جوری بریزم بیرون؟به نظرت یه بار دیگه بخونم حالم بهتر میشه؟ممکنه خاطرش توذهنم از حالت غمگین دربیاد ...

چند سالت بود خوندی قبلا؟

یه فیلمی بود به اسم شب ۲۹ ام من بچه بودم دیدم خیلی ترسیدم، بزرگسالی کنار خواهرم دوباره دیدمش و درونا از خودم مراقبت کردم، انگار من بزرگتر کودکی بودم که قبلا ترسیده .. و بعدش ترسم ریخت ..

حالا بالغانه برو ببین چیش غمگینت کرده .. شاید خاطره مشترکی با اون فیلم داری و بهبودش حالت رو تو خیلی زمینه ها بهتر کنه

پر باز کن پرواز کن، سلام
چه جوری بریزم بیرون؟به نظرت یه بار دیگه بخونم حالم بهتر میشه؟ممکنه خاطرش توذهنم از حالت غمگین دربیاد ...

میدونی برون گراها و درون گراها با هم فرق دارند

مثلا من برون گرام حرف میزنم میریزم بیرون

ببین مدلت چطوریه و چطور آرامشت بیشتر میشه

پر باز کن پرواز کن، سلام
چند سالت بود خوندی قبلا؟ یه فیلمی بود به اسم شب ۲۹ ام من بچه بودم دیدم خیلی ترسیدم، بزرگسالی کنا ...

ممنون عزیزم.خیلی خوب راهنمایی میکنی.

خیلی بچه نبودم.ولی همه اتفاقاتش تلخ و غم انگیزه.منم وقتی فیلم یا کتابی خیلی جذبم کنه خودم رو توی اون فضا قرار میدم و کاملا همه چیز رو درک میکنم.